Jump to content

Man. United nu mai e sigură de transferul lui Pedro

ANDY CBN
 Share

Recommended Posts

492620_492620_Pedro.jpg

Transferul lui Pedro la Manchester United era dat ca sigur în urmă cu câteva săptămâni și se aștepta doar oficializarea mutării.
Lucrurile s-au complicat însă între timp. E drept, Pedro are șanse foarte mici să continue pe Camp Nou, dar Manchester United are acum o concurență serioasă și lupta pentru semnătura spaniolului se anunță una extrem de interesantă.
Marea rivală a lui United, Manchester City, a intrat în cursa pentru Pedro și oferă în schimbul acestuia 32 de milioane de euro, după cum scriu jurnaliștii de la Sport. Totuși, Manchester United pare să aibă în continuare prima șansă în realizarea transferului, pentru City fiind mai degrabă un plan B, dacă nu va reuși să-l ia pe belgianul De Bruyne, de la Wolfsburg.
Atât Barcelona, cât și Manchester United, i-au cerut lui Pedro să se decidă în 3 zile dacă va accepta sau nu să se transfere pe "Old Trafford".
"Este o situaţie dificilă şi este greu pentru Pedro să-şi menţină concentrarea. Sper să se încheie cât mai repede această blestemată perioadă de transferuri ca să știu și eu pe ce jucători să contez", a spus recent Luis Enrique.
Când doi se bat, al treilea câştigă. Cred totuşi că Pedro va rămâne la Barcelona.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.