KuZ00 Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Salut, B-Zone! Am vazut ca propunerile pentru server sunt inchise... Si am decis sa fac acest topic cu o mica propunere. De cand m-am apucat pe B-Zone multi playeri ma intreaba cand se deschid aplicatiile pentru departamente, pasnice, etc. Le-am spus mereu sa se uita pe RPG dar din pacate sunt mai mereu offline. Poate se deschid cand esti tu plecat, esti afara, etc. Sunt sigur ca foarte multi playeri nu frecventeaza mai mereu RPG-ul si sa se uite la Aplicatii daca sunt deschise.. Propunerea mea este sa se adauge InGame comanda cmd:applications(playerid, params), adica comanda /applications. Ce face aceasta comanda? Cand tastezi comanda /applications sa-ti arata toate factiuniile de pe server intr-un dialog. Sa se foloseasca DIALOG_STYLE_TABLIST_HEADERS. Ex: In loc de Buy Weapon sa scrie Applications Factions. In loc de Weapon sa scrie ID: (Adica ID-ul de la factiune) In loc de Price sa scrie Applications. In loc de Ammo sa scrie ID-ul de la Leader chiar daca este ONLINE sau OFFLINE. Un exemplu: Police Departament OFF FeaR Sa se faca update la Applications cand sunt ONLINE sa se faca cu ON si cand sunt OFFLINE. Totul sa se optimizeze cu RPG-ul (Panel) De ce sa fie aceasta comanda pusa in aplicare? Deoarece ar fi mult mai usor de vazut daca aplicatiile sunt OFFLINE sau ONLINE. Mai ales pentru playerii newbie. Vrei sa se puna in aplicare aceasta comanda? Dai un +1 si lasa un comentariu. Multumesc pentru timpul acordat, FeaR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odin Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Am vazut ca propunerile pentru server sunt inchise... Sunt închise pentru un motiv. Păstrează-ți propunerea și o postezi când se deschide secțiunea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.