Jump to content

Reacţia lui Mircea Lucescu, după ce Şahtior a picat în grupă cu PSG şi Real Madrid

Wizzle
 Share

Recommended Posts

lucescu.jpg?width=815

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat joi seară, că tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, în urma căreia s-a stabilit că adversarele formaţiei sale sunt PSG, Real Madrid şi Malmo, a fost acceptabilă, el menţionând că alte grupe sunt mai puternice.

A fost o tragere la sorţi acceptabilă. Bineînţeles, sunt şi grupe mai echilibrate. De asemenea, sunt grupe mai puternice. Este bine că vom aduce din nou trei echipe de Liga Campionilor în Ucraina. Nu am mai jucat împotriva lor. Malmo a învins-o pe Celtic, ceea ce înseamnă că este o echipă puternică. În primul rând mă bucur că am ajuns în grupe. De la an în an este din ce în ce mai greu. Eu şi jucătorii mei suntem mândri pentru că fanii ucraineni ne vor putea vedea în faţa unor adversari importanţi în Liga Campionilor.

Trebuie să fim pregătiţi bine pentru meciuri. Sperăm că toţi jucătorii vor fi apţi. Este important să fii în condiţii bune înaintea meciurilor. Însă din nou condiţiile nu vor fi egale. Rămânem o echipă fără stadionul nostru, fără fanii noştri. Sperăm că fanii din Lvov ne vor susţine şi vor înţelege că reprezentăm Ucraina. Liga Campionilor este o aventură interesantă, nu doar din punct de vedere sportiv, ci şi personal", a spus Lucescu, informează site-ul oficial al clubului ucrainean.

Echipa Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, va juca în grupa A a Ligii Campionilor, alături de formaţiile Paris Saint-Germain, Real Madrid şi Malmo, conform tragerii la sorţi de joi, de la Monte Carlo.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.