Jump to content

Julian Draxler va semna cu vicecampioana Germaniei


Wizzle
 Share

Recommended Posts

497454_497454_draxler.jpg





Unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători germani, Julian Draxler, va evolua în următorii cinci ani la VfL Wolfsburg, anunţă Sky Sport Italia.



Fotbalistul lui Schalke 04, în vârstă de 21 de ani, era principala ţintă a lui Juventus Torino, campioana Italiei fiind în căutarea unui mijlocaş ofensiv valoros, un post deficitar în echipa luiMassimiliano Allegri.



Wolfsburg, care urmează să încaseze aproape 100 de milioane de euro din vânzările lui Kevin De Bruyne, la Manchester City, şiIvan Perisic, la Inter Milano, a făcut însă o ofertă superioară atât clubului din Gelsenkirchen, cât şi jucătorului.



Potrivit sursei citate, Schalke va primi 36 de milioane de euro, iar Draxler, care va semna un contract pe cinci sezoane, va avea un salariu anual de 5 milioane de euro.



Chiar dacă mutarea nu a fost încă oficializată, Sky Italia susţine că Draxler a făcut deja vizia medicală la Wolfsburg, anunţul transferului fiind o chestiune de ore.



În schimb, Bild, care a confirmat de asemenea transferul, scrie că acesta va deveni oficial luni.



În acelaşi timp, Wolfsburg l-a achiziţionat de la Bayern Munchen peDante. Fundaşul brazilian de 31 de ani i-a costat 4 milioane de euro pe "lupi" şi a semnat un contract pe 3 ani.








Sursa


Link to comment
Share on other sites

Ce tare

Primeşti un avertisment pentru post aiurea. Te rog să citeşti regulamentul prezent aici: http://forum.b-zone.ro/topic/93374-liga-i-regulament/pentru că data viitoare sancţiunea va fi mai drastică.

 

 

Aveam de gând să te iert dar se pare că ai ignorat regulamentul de două ori: http://forum.b-zone.ro/topic/292034-steaua-a-aranjat-un-amical-internaeional-in-pauza-competieionalaef/#entry4426921

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.