Jump to content

Dinamo se pregăteşte de ieşirea din insolvenţă

Wizzle
 Share

Recommended Posts

504637_504637_rednic_insolventa.jpg

Dinamo a început excelent sezonul şi are doar o înfrângere în Liga 1, aflându-se la doar 3 puncte în spatele liderului Astra Giurgiu, după 9 etape.

Fanii "câinilor" au, însă, şi alte motive de satisfacţie. Ieşirea clubului din insolvenţă este aproape sigură şi urmează să aibă loc curând, dă asigurări antrenorul Mircea Rednic.

"Ieşim sigur din insolvenţă, eu am mare încredere. Sunt sigur că lucrurile se vor schimba mult la Dinamo. Eu ştiu ce am discutat cu domnul Negoiţă şi avem speranţe mari să ieşim din insolvenţă", a declarat tehnicianul de 53 de ani.

Tribunalul Bucureşti a stabilit un nou termen pentru 23 septembrie în dosarul societăţii FC Dinamo 1948 SA, aflată în insolvenţă din luna martie a anului trecut.

Potrivit regulamentului UEFA, dacă Dinamo va ieşi din insolvenţă în această lună, echipa va putea participa în ediţia 2017/18 a cupelor europene.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.