Jump to content

Rednic și Marica aproape să lucreze împreună: "A lipsit puțin. A fost o neînțelegere între cluburi"

CBN MGK
 Share

Recommended Posts

691117-cpr4108-ciprian-marica-suparare-r

Ciprian Marica e liber de contract după despărțirea de Konyaspor și în ultimele săptămîni s-a tot vehiculat o revenire a sa în fotbalul românesc la Steaua sau Dinamo.

Atacantul a refuzat clar ofertele din Liga 1, însă Mircea Rednic spune că a fost la un pas să lucreze cu Marica pe vremea cînd "Puriul" o antrena pe Standard Liege în sezonul 2012-2013.

"Să aleagă soluția cea mai bună pentru el, ce contează este să joace. Eu îl cunosc foarte bine, mi l-am dorit și la Standard Liege, cînd el era la Schalke. A lipsit puțin ca să vină în Belgia. A fost o neînțelegere între conducerea noastră și cea a celor de la Schalke.

Ciprian este un fotbalist foarte bun, de care echipa națională are nevoie, așa că sper ca el să-și găsească echipă unde să se antreneze și unde să joace", a spus Rednic la Digisport.

Sursa

Edited by PakhaN MGK

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.