Jump to content

Doi oameni care au scris istorie la Steaua au vorbit despre posibilul blat de la meciul Dinamo - Lazio

eB SorynN
 Share

Recommended Posts

694493-dinamo-lazio-e1424178086122-765x5

Cristi Borcea, Ioan Becali și Victor Becali vor fi aduși la DNA pentru a fi audiați.

Cei trei sunt suspectați de blat la partida Dinamo - Lazio, 1-3, din turul preliminar al UEFA Champions League. Din primele informații, fostul acționar al lui Dinamo și foștii impresari vor fi aduși la DNA pentru a oferi detalii despre partida care este anchetată că ar fi fost blat, anunță Antena 3.

Helmuth Duckadam și Ilie Dumitrescu nu cred că se pune problema ca acel meci să fi fost blat.

"Nu, eu nu cred. Nici nu cred că ar fi fost ceva necurat la Dinamo-Lazio. Cred că dinamoviștii au avut o șansă mare atunci de a se califica și nu cred că cineva ar fi făcut așa ceva. Ce a zis Vladimir Cohn, că s-au dat la o parte, trebuie dovedit", a declarat Helmuth Duckadam la Digi.

"Eu am fost la acel joc. Mie nu mi s-a părut nicio secundă că a fost un meci trucat. S-a jucat bine, a fost 1-0, cred că Bratu a marcat. A fost un moment important, de cumpănă, la 1-0, când Vali Năstase a greșit și s-a întors jocul în favoarea lui Lazio", a spus și Ilie Dumitrescu.

Sursă

Edited by RW SorynN

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.