Jump to content

#COLECTIV - Legătură cu Satana ?

categoric
 Share

Recommended Posts

Bună ziua / seara B-ZONE ! Lumea ONLINE a înnebunit după tragedia din Colectiv și pe Facebook s-au postat fel și fel de poze prin care se dovedește că incediul a fost provocat de Satana. Fiind și eu foarte curios am căutat pe internet detalii despre acest incendiu și priviți ce-am găsit:

candele1-andreea-alexandru.jpg?height=40

666 în ”altarul” din fața Clubului ? Acum să făcem un mic calcul ! Data incendiului: 31.10.2015

3 (de la 31) + 1 ( de la 10) + 2 (de la 2015) = 6

5 (de la 2015) + 1 (de la 10) = 6

Așa deci avem deja 66 ! Ora incendiului se spune că ar fi 22:26 ! Adăugăm acest 6 la rezultatul de mai sus, ce ne iese ? 666..Domeniul ONLINE a explodat când un utilizator a spus: „În acest an se sărbătorește al 666-lea Halloween” ! Acum mulți o să vă întrebași: „Ce este cu acest număr 666 ?” În Biblie se spune că 666 sau 333 sunt numere satanice și dacă (dau un exemplu) porți un tricou cu 666 sau altă haină ce conține 666 și este neagră, îl poți întâlnii pe Satana..

Pe internet (SITE-ul vi-l dau prin PM) am găsit acest text: „You will die before going against anything that you believe it or die before you sell out” TRADUS: „Vei muri înainte de a merge împotriva ceva care îți vine să crezi sau mori înainte de a vinde” Ce înseamnă cu acest text ? (aștept răspunsul vostru) !

În urmă cu un an tot în Clubul Colectiv o trupă de Rock (din S.U.A) a susținut un concert satanic (cruci înflăcărate puse cu capu-n jos, texte satanice, tatuaje cu fel și fel de fețe etc.)

LINK-ul concertului:

Partea I: https://www.youtube.com/watch?v=J9eDUskA-bg

Patrea a II-a:

Patrea a III-a:

ATENȚIE: Dacă vrei si vizionezi clipurile de mai sus și nu ai +15 ani, NU le accesa (riști să te sperii sau să fi dependent de acea piesă) !

LINK de la un alt concert satanic (petrcut tot în Clubul Colectiv):

Partea I:

Partea a II-a:

ATENȚIE: Dacă vrei si vizionezi clipurile de mai sus și nu ai +15 ani, NU le accesa (riști să te sperii sau să fi dependent de acea piesă) !

Asta este tot ce am vrut să vă arat, acum aștept si părerile voastre ! La revedere B-ZONE, noi ne revedem în următorul topic !

Edited by Goodbye

nu are nicio legatura cu satana, cum sa se sarbatoreasca al 666-lea halloween, cand halloween-ul ii din 1750 / 1850 cred.. (undeva prin anii astia)

dupa mine, a fost planificat, ori un accident, sa fi atat de prost incat sa pui artificii intr-un spatiu in care a fost o fabrica deci e de tot cacatul, spatiu inchis, cu 500 de oameni, oricum, asta-i Romania.

edit -

in celelalte clipuri, pe care le-ai pus, ai vazut tu sa puna artificii? Nu, decat acele torte care totusi erau de maxim 1m, nu afecta cu nimic, ei bine, insa, la acele artificii...

Edited by layzz

nu are nicio legatura cu satana, cum sa se sarbatoreasca al 666-lea halloween, cand halloween-ul ii din 1750 / 1850 cred.. (undeva prin anii astia)

dupa mine, a fost planificat, ori un accident, sa fi atat de prost incat sa pui artificii intr-un spatiu in care a fost o fabrica deci e de tot cacatul, spatiu inchis, cu 500 de oameni, oricum, asta-i Romania.

edit -

in celelalte clipuri, pe care le-ai pus, ai vazut tu sa puna artificii? Nu, decat acele torte care totusi erau de maxim 1m, nu afecta cu nimic, ei bine, insa, la acele artificii...

În clip întra-devăr nu sunt artificii, dar tot organizatorii au folosit focul (și acolo era risc mare, dacă unul dintr membrii trupei făcea un pas greșit și dădea peste o cruce-n flăcări, clar că se provoca un incendiu).

, Nu are nicio legătură cu Satana sau alte aberații. Totul în lumea asta are o explicație logică, practică și care vine cu dovezi bazate pe acel eveniment, nu pe alte evenimente. Hai să gândim rațional și fără să lăsăm asta să nu ne domine adevărul.
Pune așa problema. Dacă acolo se cânta rap/manele ori era muzică electronică? A fost vina cuiva, omul este responsabil de orice lucru de pe acest Pământ, nu niș
te simple povești.

Topic closed.

Edited by DDonny

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.