Dyablox Posted October 13, 2017 Author Share Posted October 13, 2017 Faza ca a intrat Tavy la war, si-a luat 2 kill-uri si cica, "n-ai cu cine" si a dat /q Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLAUDiNHOEGiPTEANU Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 2 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Faza ca a intrat Tavy la war, si-a luat 2 kill-uri si cica, "n-ai cu cine" si a dat /q Nu e prea bun Tavy... si se oftica repede daca il face cineva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 13, 2017 Author Share Posted October 13, 2017 Nu, defapt nu prea are dorinta de sa:mp, dar il inteleg, n-am nimic impotriva lui, eu nu sunt mai bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLAUDiNHOEGiPTEANU Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 2 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Nu, defapt nu prea are dorinta de sa:mp, dar il inteleg, n-am nimic impotriva lui, eu nu sunt mai bun Eu joc de 2 ani si am chef asa sa joc. Joc de drag. Faza e ca am aproape 15 ani si mna, acum e timpul sa te joci, cand esti adult ai responsabilitati, treburi, etc. si nu ai timp de joc sau nu mai ai chef. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 13, 2017 Author Share Posted October 13, 2017 Da ai dreptate, la anii tai jaoca sanatos. Eu la ai mei 18 deja trebuie sa ma gandesc la copii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLAUDiNHOEGiPTEANU Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 Just now, rTn Dyablox VIP said: Da ai dreptate, la anii tai jaoca sanatos. Eu la ai mei 18 deja trebuie sa ma gandesc la copii I-auzi ia! Copii, ai ganduri mari, ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 13, 2017 Author Share Posted October 13, 2017 Cate ore lunar acorzi jocului? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLAUDiNHOEGiPTEANU Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 3 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Cate ore lunar acorzi jocului? Luna trecuta am jucat 100 ore, acum ca a inceput scoala mai serios cred ca fac 50 ore pe luna, ceva de genul, poate mai multe ca daca intru si cu secundar-ul in mafie trebuie sa fac si pe ala minim 20 ore pe luna ca sa nu ies afara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 13, 2017 Author Share Posted October 13, 2017 Deci tu pe luna faci cat eu pe 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLAUDiNHOEGiPTEANU Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 7 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Deci tu pe luna faci cat eu pe 3 Cam da... intru zilnic, joc ce joc si orele se fac usor usor...nici nu imi dau seama cum fac atatea ore pe luna, parca nu joc atata timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 13, 2017 Author Share Posted October 13, 2017 Eu intru doar la war, dar dupa cum prindem noi waruri nu prea intru Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLAUDiNHOEGiPTEANU Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 (edited) 6 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Eu intru doar la war, dar dupa cum prindem noi waruri nu prea intru Macar alea 20 de ore sa le faci sa nu te dea afara @rTn Dyablox VIP Dau testele RDT, ureaza-mi succes! Edited October 13, 2017 by TL Claudinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBM ToV Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 @rTn Dyablox VIP asa eram si eu cand erau war-urile de la 20-22 doar atunci intram, erau zile in care efectiv nu aveam timp sa intru in intervalu ala si dadeam la un pr contu sau o invoire cv, mna acuma varsta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 13, 2017 Author Share Posted October 13, 2017 35 minutes ago, TL Claudinho said: Macar alea 20 de ore sa le faci sa nu te dea afara @rTn Dyablox VIP Dau testele RDT, ureaza-mi succes! Succes, dar pe turf o sa te ard 21 minutes ago, RedFish said: @rTn Dyablox VIP asa eram si eu cand erau war-urile de la 20-22 doar atunci intram, erau zile in care efectiv nu aveam timp sa intru in intervalu ala si dadeam la un pr contu sau o invoire cv, mna acuma varsta Eu aveam rank 6 GSB pe 4 si juca altu pe cont ca eu nu aveam timp sa intru Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBM ToV Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 @rTn Dyablox VIP da mai, din pacate sau fericire asa e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 13, 2017 Author Share Posted October 13, 2017 Din fericire. Sa nu fi avut in septembrie rank 6, acum nici nu ma mai jucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLAUDiNHOEGiPTEANU Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 Am trecut cu 1/3 si dupa primu duel de deagle a zis ca ma baga, l-am rupt in 2. Vin la voi la HQ sa ii terorizez pe aia de la tine din mafie Sunt malefic stiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBM ToV Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 @rTn Dyablox VIP si nu e mai bine sa nu joci jocu asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 13, 2017 Author Share Posted October 13, 2017 57 minutes ago, TL Claudinho said: Am trecut cu 1/3 si dupa primu duel de deagle a zis ca ma baga, l-am rupt in 2. Vin la voi la HQ sa ii terorizez pe aia de la tine din mafie Sunt malefic stiu. Ce noroc pe tine ca nu eram eu acolo 13 minutes ago, RedFish said: @rTn Dyablox VIP si nu e mai bine sa nu joci jocu asta? E mai bine, de aia eu practic nici nu-l joc. Intru 30 min pe zi, si asta nu zilnic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duntex Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 12 hours ago, rTn Dyablox VIP said: Ce noroc pe tine ca nu eram eu acolo E mai bine, de aia eu practic nici nu-l joc. Intru 30 min pe zi, si asta nu zilnic. ke frumos a fost la waruri. Am fost cu Dunhill si am dat /tog - Surf OFF in mijlocul SF-ului unora. Cati dumnezei mi-au dat, cred ca unu mi-a facut si PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 13, 2017 Author Share Posted October 13, 2017 Eu am facut 2 killuri si m-am dus sa mananc Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLAUDiNHOEGiPTEANU Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 7 hours ago, rTn Dyablox VIP said: Eu am facut 2 killuri si m-am dus sa mananc Asa e cand esti sublider... Pregatiti-va ca vine RDT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 14, 2017 Author Share Posted October 14, 2017 Incercati sa ne luati HQ-ul de la Avispa si dupa dam attack pe voi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLAUDiNHOEGiPTEANU Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Adica noi suntem mai slabi sau ce? Au mai batut astia din RDT Avispa. Acum ca sunt si eu nu mai au sanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBM ToV Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 @Duntex rebel asa tu de fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts