Fabiskh Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 pt mn trebuie sa fii ceva geniu avand in vedere ca-s bagat destul de des in ceata cu matematica grea si diferenta de la o clasa de mate info unde se fac 2 exercitii si la una la care se incepe direct lectia cu aprofundarea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 8 minutes ago, Lewoo said: Atunci e un lucru bun. Nici eu n-aveam niciun gand de a lua lider, pana la urma eram un fost jucator al rivalei unde totul se baza pe relatii si liderii nu aveau obligatia de a justifica respingerea sau acceptarea jucatorilor, bullshit. Dar aici tot ce-am facut a fost pe merit. De fapt nu tot, banii i-am facut numai de la altii pe degeaba in mare parte Pana mea, fiecare cu norocul lui 8 minutes ago, Ichimaru said: Lewoo a luat lider pentru ca a trecut proba orala. Şi tu pe care ai trecut-o boss? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 21 hours ago, rTn Dyablox VIP said: Îs pe jumate mort, tu? Salut inca o data.. blea si eu ca tine.. m am zaibit de lucru.. dar ma gandesc ca mai vreau si un golf 6 . si doar asta ma mai tin la lucru asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 Just now, South Monologue said: Salut inca o data.. blea si eu ca tine.. m am zaibit de lucru.. dar ma gandesc ca mai vreau si un golf 6 . si doar asta ma mai tin la lucru asta Nihuia sebe, tu inca primesti nihuiova, eu pentru golf lucrez 10 ani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 (edited) ăştia sunt moldoveni omaigad , wrong Edited January 18, 2019 by NGB Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Just now, rTn Dyablox VIP said: Nihuia sebe, tu inca primesti nihuiova, eu pentru golf lucrez 10 ani. dar lucrezi sau inveti ? Ca eu mi am bagat pl in univer Just now, NGB said: ăştia sunt moldoveni omaigad taj drac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 2 minutes ago, South Monologue said: dar lucrezi sau inveti ? Ca eu mi am bagat pl in univer taj drac Învăț + lucrez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 (edited) 1 minute ago, rTn Dyablox VIP said: Învăț + lucrez. haros, baai la mine o situatie de a pl pizdet.. nu am mai vrut sa invat ! Ca plb peste vreun an doi.. plec peste hotare si mi bag p in MD (cu lacrimi pe fata dar ma rog) si vreau bani ska baani Edited January 18, 2019 by South Monologue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 1 minute ago, South Monologue said: haros, baai la mine o situatie de a pl pizdet.. nu am mai vrut sa invat ! Ca plb peste vreun an doi.. plec peste hotare si mi bag p in MD (cu lacrimi pe fata dar ma rog) si vreau bani ska baani Eu îs cel mai bun de la info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Just now, rTn Dyablox VIP said: Eu îs cel mai bun de la info Dă şi mie o dovadă Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Just now, rTn Dyablox VIP said: Eu îs cel mai bun de la info aah si da.. am vrut si eu sa invat de un programist huist.. de ce m am prostit si am plecat la Tehnic.. adica mo dus nu eu m am dus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Apropo, la cât era în această seară stăpânul inelelor băă? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 (edited) Just now, NGB said: Apropo, la cât era în această seară stăpânul inelelor băă? uite te ma pe net ! Edited January 18, 2019 by South Monologue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 1 minute ago, South Monologue said: aah si da.. am vrut si eu sa invat de un programist huist.. de ce m am prostit si am plecat la Tehnic.. adica mo dus nu eu m am dus ! 1 minute ago, NGB said: Dă şi mie o dovadă Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Nu dovedesti nimic cu hnea aia ! Trimite sa vedem Dan G etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 Da nu scrie nicăieri numele meu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 5 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: @Lewoozi si tu daca nu e poza de pe net asta 8 minutes ago, South Monologue said: uite te ma pe net ! n-are rost daca e in aceasta seara Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 de pe net 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 Lăsați invidia Mi-am calculat media, 9.8625 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Just now, rTn Dyablox VIP said: Lăsați invidia Mi-am calculat media, 9.8625 da ti cateva palme peste fata sa te trezesti mai .. visezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 Just now, South Monologue said: da ti cateva palme peste fata sa te trezesti mai .. visezi Te aștept la mine la colegiu într-o vizită. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Just now, rTn Dyablox VIP said: Lăsați invidia Mi-am calculat media, 9.8625 Eu raman corijent si tu îmi zici aşa ceva?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 Asta e impactul SA:MP-ului, cât jucam eram și eu corigent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Just now, rTn Dyablox VIP said: Asta e impactul SA:MP-ului, cât jucam eram și eu corigent nu bă şi înainte tot aşa era vorba lui @Lewoo când ţin pixul în mână îl aud pe Naruto când strigă Sasuke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 1 minute ago, rTn Dyablox VIP said: Asta e impactul SA:MP-ului, cât jucam eram și eu corigent nu as zice.. daca vreai sa inveti.. tu inveti indiferent de ce o fi ! La mine un fost coleg.. se juca dar si invata normal, acum invata la o universitate din Iasi , si mai intra si pe samp dar uneori ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts