Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@, atunci mai stai. Eu mi-am dat seama chiar si daca vacanta la mine e pana pe 18, antrenamentele incep de luni, si nu reusesc la war.

anabela mai joci rpg1?

Sef de pagina,

Edited by rTn Victim Vodka

Uitati de ce nu mai merg serverele : Serverele RPG sunt inchise temporar pentru o perioada nedeterminata de timp pentru o problema hardware. Serverul dedicat refuza sa se mai deschida, cel mai probabil SSD-ul s-a ars. Vom reveni cu actualizari in acest post. Va rugam sa aveti rabdare si intelegere. :( :(

Uitati de ce nu mai merg serverele : Serverele RPG sunt inchise temporar pentru o perioada nedeterminata de timp pentru o problema hardware. Serverul dedicat refuza sa se mai deschida, cel mai probabil SSD-ul s-a ars. Vom reveni cu actualizari in acest post. Va rugam sa aveti rabdare

Mario? tu nu vii pe rpg1?

@, Nu cred,KElton si bobo cred ca vor hotara daca membri vor fi scosi din factiuni sau nu,dar opinia mea este ca nu se vor scoate membrii pentru ca nu ai cum sa intri in game poate daca puteai mai ziceai,mai avem doar sa ne rugam sa se rezolve..

@, Nu se vor scoate membri,pentru ca nu ai cum sa intri deci... SI oricum poate va veni SSd-ul maine,oricum nu cred ca va dura 3 zile sa rezolve problema,am observat ca Kelton,BObo si kobo isi fac treaba rapid deci nu cred ca va dura asa de mult sa revina serverele,poate chiar in seara asta vine SSd-ul avem doar sa asteptam in rest nu avem ce sa facem noi,doar fondatorii stiu ce vor face .