Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Nu știu, frate, un prieten s-a conectat pe contul lui de la un verisorz ambii fiind în TTC, verișorul lui a luat ban pt refuz teste, a luat și el, apoi a făcut cerere și l-a debanat Odin.

Bă şi aveam cariera perfectă, aveam rank 3 mafie, aveam +230 în Top Gangsters, făceam + la war, eram luat teste de 10 ori, nu luam ban ..

salut, eu sunt noul vostru coleg

sper sa ne intelegem bine

imi place spam-ul. mention sau quote, daca e

daca tot vorbim de admini si gafele adminilor, si eu am fost luat la teste astazi, de shanker, a fost totul ok, pana cand mi-a scris: ''liber''. am intrat inapoi la war, dupa care vad inca un request la TW sa imi intre in PC, am dat accept, crezand ca e tot shanker. dar ceva tot a fost suspect. am zis ''ba, asta mi-a zis ca-s liber, wtf?'', cand colo era un englezoi care a apucat sa imi vada ip-ul, cred. a cautat pe google myip, si mi-am dat seama ca nu-i shanker. am dat repede restart la PC si totul a fost ok, spre surprinderea mea. noapte buna.

Hai pe 4 ca e mai liniștit, de fapt de unde sa știu ca n-am intrat de o luna =))

Eu fix așa, pe 1 n-am intrat de pe 14 mai, tipa ma pregătesc de examene, tipa =))

salut, eu sunt noul vostru coleg

sper sa ne intelegem bine

imi place spam-ul. mention sau quote, daca e

daca tot vorbim de admini si gafele adminilor, si eu am fost luat la teste astazi, de shanker, a fost totul ok, pana cand mi-a scris: ''liber''. am intrat inapoi la war, dupa care vad inca un request la TW sa imi intre in PC, am dat accept, crezand ca e tot shanker. dar ceva tot a fost suspect. am zis ''ba, asta mi-a zis ca-s liber, wtf?'', cand colo era un englezoi care a apucat sa imi vada ip-ul, cred. a cautat pe google myip, si mi-am dat seama ca nu-i shanker. am dat repede restart la PC si totul a fost ok, spre surprinderea mea. noapte buna.

Lol ba... Eu cate întâmplări am avut cu adminii, n-a făcut Liviu laba.

Ba, recunosc ca si mie mi-a crescut de la masturbare. E foarte ok. Daca as putea sa inventez un dispozitiv care sa ma opreasca din a face laba, l-as nuni frana de mana.

Edited by DenisXd S4F

Este ceva similar, dar nu se numește frână de mana ci fața lui Liviu =))

Mi-am încordat neuronii timp de 5 minute degeaba, tot nu am înțeles cum vine asta.

Mi-am încordat neuronii timp de 5 minute degeaba, tot nu am înțeles cum vine asta.

Vezi ca baietii au inteles, 5 neuroni nu-s suficienti ;)

Vezi ca baietii au inteles, 5 neuroni nu-s suficienti ;)

Dacă aș avea 5 neuroni, acum ai discuta singur.

Apropo, cum i-as putea opri mana de la a se masturba cu fata?

Adica... Damn logic

Edited by Ultras Victory LiviuC