Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

GTA Online deam are 1 an+ daca nu mai mult. Prosta la noi PC-urile is power sa nu mai zic ca toate jocurile pe care le avem is licenziate.

3 hours ago, rTn Dyablox VIP said:

GTA Online deam are 1 an+ daca nu mai mult. Prosta la noi PC-urile is power sa nu mai zic ca toate jocurile pe care le avem is licenziate.

asculta pana la urma, stiu demult de formatia asta, e un fel de BUG Mafia, doar ca canta mai mult despre ucideri, veoluri, viata de mafior

:)) oricum astept doar ca sa le vand ca nu o sa mai joc sa-mp cand o sa inceapa scoala :(

da oricum dupa ce se termina si scoala asta bag samp in prostie, ca no-liferul :))

infine, nici nu a inceput scoala si eu deja vorbesc.

Si asa tu esti inactiv de cand te stiu, nu trebuie sa te plangi.

Ai fost activ cat timp ai fost in Paramedic cu mine, dar dupa ce ai plecat in mafie cu izy si ti-a dat sublider, cel mai inactiv posibil :)))

Mda, daca mi-ai da si mie un cont sa joc la war pana cand incepe scoala, ar fii super. Nu ti-l banez ca filmez :)) si asa o sa se bage anticheat si n am cum sa dau cu cod.

N-am conturi :(

Pe 4 am fost inactiv rau, nu-mi aduc aminte nimic din ce-am jucat atunci, de parca nici nu jucasem. Stiu doar ca iZy mi-a dat sub si juca altu pe contu meu ca eu nu aveam timp sa intru =)) 

Nu boss, de asta zic, acum nu mai poti sa vezi toti spammerii cum era mai inainte. Acum se face top pe reputatie sau ceva asemanator...

On 29.08.2017 at 8:34 PM, eB L U C A Z ELEFANTUL KIA said:

doar ca canta mai mult

Ai facut cacofonie <3 

On 30.08.2017 at 6:58 PM, rTn Dyablox VIP said:

Nu boss, de asta zic, acum nu mai poti sa vezi toti spammerii cum era mai inainte. Acum se face top pe reputatie sau ceva asemanator...

Da frate, tin minte si acum ca pe top 3 la posturile zilnice se aflau nimeni altii decat membri Dyablox Team.

Hai ca am revenit si eu dupa o luna si ceva de cand nu am mai postat pe aici, m-am luat cu SAMP-ul si cu factiunile si am uitat de grupul asta.

50 minutes ago, Duntex said:

Da frate, tin minte si acum ca pe top 3 la posturile zilnice se aflau nimeni altii decat membri Dyablox Team.

Cine altii daca nu noi mereu eram acolo pe primele 5 locuri? =))