Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@rTn Dyablox VIP eh.. poate când o să am cont o să intru în mafie și văd ce fel de mafioți sunt acolo. Acest lucru nu se va întâmpla curând deoarece m-am retras de pe B-Zone cum am mai spus :) Chit că acest server mi-a fost de suflet, aici am început să joc SA-MP. Trebuie să joci numai în pașnice / departamente sau Hitman pentru a nu primii ban, a da, nici la paint să nu joci dacă dai bine :D Asta este.

Pai intai eram un necunoscut. Aveam nivel 20 si inca nu intrasem nici intr-o factiune. Peste un timp am reusit sa obtin rank 3 SF Taxi, pe atunci tot inca nu ma stia nimeni. Dupa in clanul din care faceam parte Remember the Name au inceput sa vina tot mai multi jucatori de baza, acolo am facut cunostinta cu Sidorov, Tavy, Madox, Lucy, Cata, Adi007 si multi altii, toti avand functii pe server. Suntem toti buni prieteni, si de aici poti zice ca mi se incep pilele. Dar pe langa asta, prin 2015 am abuzat de un bug, si timp de-o saptamana devenisem unul din cei mai bogati jucatori de pe RPG 1. Desigur dupa ce mi-am luat ban si tot serverul aflase mi-a venit o oarecare popularitate. Tot prin 2015, eram nab si prost si jucam cu 2 conturi pe server. Unul avea nick-ul Dyablox, iar al 2-lea DyabIox (pe server nu se vede diferenta). Pe unul aveam rank 5 SILV si pe altu rank 6 SILS, iar toti considerand ca e unul si acelasi nume tot ma intrebau cum e posibil, chiar si adminii nu isi dadeau seama cum am facut. Am fost un timp indelungat in clanul VIP, nu in asta de acum, dar in ala unde era Sky lider, acolo tot mi-am facut multi cunoscuti. + Ma cunosc multi de pe forum, acum sunt linistit, dar inainte faceam misto de staff si eram spammer, nu degeaba am 24 de warnuri. Sa nu mai zic ca m-am implicat in foarte multe proiecte initiate chiar de mine, cum ar fi Cartea recordurilor ciudate ce era cu pinned la General Discusion, topicul "Acrobatul Talentat", primul B-Clan's Olympics organizat de mine si cu ajutorul primaritei. Timp de 4 ani s-au intamplat multe...

Acum putini care isi amintesc de trecutul meu, sanctiunile au fost sterse, toti ma vad sublider curat si corect.

Și eu tot la fel m-am făcut cunoscut, dar după 2 ani de muncă pentru că pe RPG2 nimeni nu mă băga în seamă, nu intram în facțiuni, eram respins peste tot. Însă, după ce s-a deschis RPG4 am zis să mă apuc acolo împreună cu 2 prieteni și fratele meu. Am intrat în facțiunea Paramedic, am făcut rank 4 și am aplicat în clanul [TLG], care este și în prezent. Am strâns foarte multe pro-uri și am fost acceptat, acolo am început să-mi fac eu prieteni. După mult timp petrecut în paramedic, am reușit să primesc funcția de helper nivel 1. Pe parcurs am intrat în facțiunea Taxi Las Venturas unde am fost promovat la funcția de rank 6. După o lună petrecută în Taxi Las Venturas mi-a fost scos rank-ul pentru acordarea unui fost prieten funcția pentru faction log. Am decis să părăresc facțiunea și să intru într-un departament, acesta fiind FBI. Am stat 14 zile și a luat un prieten pe nume .iMădălin lider la facțiunea Los Santos School Instructors, l-am întrebat dacă îmi acordă funcția de sublider, mi-a zis că da, am aplicat la el și după mult timp petrecut la el în facțiune, el a văzut că m-am ținut de promisiunile făcute. Pe parcurs, după o activitate foarte mare făcută de mine ca Helper am fost promovat la funcția de Admin nivel 1. Această funcție am ținut-o aproape 2 săptămâni, am banat ceva codați și mi-a fost scoasă pentru că i-am zis unui prieten din clanul Ultras South că este un admin pe el, acel admin i-a dat PM lui Kelton în legătură cu asta și Kelton a decis să-mi scoată funcția (recunosc că și eu am greșit, dar na, am zis să-mi ajut acel prieten). Apoi am intrat în mafie, enervându-mă că sunt codați am luat un cod primit de la un team pe Skype (Google Chrome.exe) m-am jucat cu el între timp și filmându-mă, am postat pe YouTube și am fost reclamat pentru coduri. Am primit ban și am continuat cariera mea de un player obișnuit, nemaiavând nicio funcție în acel timp. S-a deschis server-ul care este și acum, server-ul lui Awake, am jucat acolo mult timp, am reușit să intru într-o facțiune (Taxi SF). Ajungând la rank 4 în facțiune, am zis să aplic ca Helper și după mult timp am fost tras la teste Helper. Le-am luat, am ținut funcția ceva timp, după ce am fost banat și acolo pentru cheats (tw). Am continuat să joc pe diferite servere, nicio funcție până în prezent. Acum joc tot acolo, am primit unban și sunt în Taxi Los Santos rank 4. Sper să re-primesc funcția de Helper.

24 minutes ago, TL Claudinho said:

Ai un trecut plin de peripetii. Le-ai facut pe toate :). Bug-ul pe care l-ai facut a fost cel din PD cu amenzile?

Nu.

Laurz, eu m-am lasat de sa:mp pentru 1 an si cand am revenit oricum ma stiau majoritatea veteranilor. Nu degeaba cum am revenit am luat sublider, poti vedea pe website ca am inceput sa joc din vara.