Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

In ultimul timp nu mai am dependenta de niciun joc. Mi s-a facut sila mai ales de B-Zone cand vad ce staff avem. Ba si cand m-am apucat imi era drag sa joc... Comunitate misto, sisteme frumoase, staff bun. Admini vechi precum Mastertrap21 , PvP si multi altii care nu aveau asa figuri ca astia de acum. Ma plimbam cu masina cu PvP si vorbeam, una alta, iar acum dai sms la un admin nici nu iti raspunde(inafara de RA..). Mda, daca nu iau unban pa-pa b-zone. De asta nu mai are B-zone playeri, pentru ca adminii indeparteaza jucatorii in loc sa ii atraga la joc.

Inainte si eu imi faceam nervi din cauza la staff, decize proaste, etc. Dar acum, daca ajung sa fac 20 ore pe luna, nici nu am timp sa-mi bat capul cu ei.

re nabi

Văd că a luat Claudinho ban și e scandal mare p-aci :)) asta e frate, b-zone-ul în viața lor n-a avut un admin 5+ care să aibă treabă cu mafiile și să răspundă la unban-uri pt cheats aimbot, renko, silent și altele.

Mai bine pe serverul lui Awake, acolo joc și eu am rank 5 în taxi ls, responsabil amenzi.

Mi-am dat și eu seama acum că nu se merită să joci pe B-Zone, după 2-3 ani petrecuți aici, primul meu cont de pe sa-mp fiind pe RPG2.