Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

11 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Ok, poate nu se inchid aplicatiile :) 

Nu-i nici o problema, ca se mai deschid ele si saptamana viitoare, vreau sa ma uit peste regulament si sa reinvat locatiile, pe saptamana viitoare sigur aplic :)

Edited by Annabellla

2 minutes ago, AnxietyTBH said:

Aplica acum. Daca esti fata, vei fi favorizata.

In primul rand, buna dimineata! Vreau sa ma uit bine peste regulamente si locatii, sa fac lv 7 si dupa aceea o sa aplic, dar multumesc de sfat :*

9 minutes ago, AnxietyTBH said:

Locatiile le inveti usor. Cel mai usor faci raportu cu astia din pd. Ii rogi sa se urce in masina si automat iti zic ei sa faci 1 km :)) 

Daa, stiu, si data trecuta cand am fost in LV Taxi am nimerit jucatori draguti care ma ajutau sa-mi fac raportul :)) nu e stres.

Dau +1. 

6 minutes ago, AnxietyTBH said:

Eu pe rpg4 in ls taxi fac raportu in 2 ore :) 

Atunci o sa fie bine,  o sa ma descurc. 

Inainte era bataie pe ei, cand erau 1000+, acuma nu mai prea sunt jucatori.. ma intreb oare de ce a scazut numarul. 

Dau +1 back

Ti-am dat peste tot pe unde am vazut +1, dai back te rog? :D

Edited by Annabellla

9 minutes ago, Annabellla said:

Atunci o sa fie bine,  o sa ma descurc. 

Inainte era bataie pe ei, cand erau 1000+, acuma nu mai prea sunt jucatori.. ma intreb oare de ce a scazut numarul. 

Dau +1 back

Ti-am dat peste tot pe unde am vazut +1, dai back te rog? :D

Pff, nu mai pot da plus... Aiurea cu limita asta.

A scazut numarul jucatorilor din cauza regulilor si a update-urilor proaste.

6 minutes ago, AnxietyTBH said:

Pff, nu mai pot da plus... Aiurea cu limita asta.

A scazut numarul jucatorilor din cauza regulilor si a update-urilor proaste.

Nu-i problema, iti mai dau si maine, dar sa dai si back te rog, vreau sa-mi fac titlu acolo :))

Pai si cum asa? In 2 ani a pierdut o gramada de jucatori care intrau frecvent...

15 minutes ago, Annabellla said:

Nu-i problema, iti mai dau si maine, dar sa dai si back te rog, vreau sa-mi fac titlu acolo :))

Pai si cum asa? In 2 ani a pierdut o gramada de jucatori care intrau frecvent...

Iti dau si eu +10 maine.

Pai, totul costa bani, cand te impuneau sa joci 2-3 pe zi pt a nu fi dat afara din factiune au plecat multi, cand a plecat Mastertrap21, la fel multi au plecat, nu mai zic ca astia din gang-uri rup codurile la war, de multe ori e lag... Nu mai e ce-a fost odata.

17 minutes ago, AnxietyTBH said:

Iti dau si eu +10 maine.

Pai, totul costa bani, cand te impuneau sa joci 2-3 pe zi pt a nu fi dat afara din factiune au plecat multi, cand a plecat Mastertrap21, la fel multi au plecat, nu mai zic ca astia din gang-uri rup codurile la war, de multe ori e lag... Nu mai e ce-a fost odata.

Daca a plecat MasterTrap21, care chiar era cineva... imi dau seama... mda.. din pacate toti sunt pe interes, nu mai e doar pentru distractie si prieteni cum era odata :)

16 minutes ago, VaNNila said:

Uite bine lucram la niste avatare tu? :P

Servesc micul dejun si dupa plec la film :D 

12 minutes ago, AnxietyTBH said:

Bai ce rapid am facut 900 posts :O 

Baga spam :)) sa fac si eu posturi :D