Suzzwky Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Titlul clipului: Mayor. Gen: -Data: 30/11/2015.Scurta prezentare: Un clip realizat in spiritul castigului alegerilor de pe RPG 3 a luni Decembrie. Felicitari Innox.Link: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EL Innox Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Iti multumesc Suzzwky pentru sustinere, ramai unul dintre cei mai buni prieteni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R a p p a Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Smecher videoclipul, la mai multe ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CF KinG Camorra Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Frumos videoul si sper ca Inoxx sa iasa primar. Cat despre video tine-o tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suzzwky Posted November 30, 2015 Author Share Posted November 30, 2015 A iesit deja, multumesc oricum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEDE Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Imi plac efectele, subtile dar prind foarte bine. Foloseste de-acum incolo CamHunt sau SmoothCamera pentru astfel de filmari pentru ca arata urat felul in care pui camera in miscare. Totusi, clipul... Nu stiu, ai facut un clip pentru primar in care plimbi o camera prin aer cu o melodie pe fundal. Nu chiar cea mai inspirata lucrare, succes pe viitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suzzwky Posted December 2, 2015 Author Share Posted December 2, 2015 (edited) Am incercat Smooth Camera, dar am dat multe fail-uri, am sa incerc CamHunt. Si in legatura cu scenariul, nu prea are nici o legatura dar am facut un scurt metraj in care prezint diferite peisaje din LS incercand sa ilustrez frumusetea jocului pe un fundal melodios, apreciez si multumesc pentru parere. Edited December 2, 2015 by Suzzwky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts