Jump to content

FC Rapid a încheiat anul 2015 cu o victorie la scor şi posibil pe primul loc în Seria I.

eB .PauL
 Share

Recommended Posts

FC Rapid a câştigat ultimul meci oficial pe care l-a avut de disputat în anul 2015. Giuleştenii s-au impus, luni seară, la scor în faţa Gloriei Buzău, scor 4-0, în cadrul etapei a 17-a a Ligii 2. Toate golurile partidei au fost reuşite în prima repriză. Martin (19) a înscris primul, Iulian Popa (25, 36) a reuşit ”dubla”, iar Trandu marca din lovitură liberă în minutul 42, acesta urmând a fi şi scorul final.

În urma acestei victorii, rapidiştii s-au distanţat din nou la trei puncte în fruntea clasamentului Seriei I, însă pot încheia pe locul al doilea dacă Dunărea Călăraşi câştigă sâmbătă la Constanţa. FC Rapid nu va juca în ultima etapă a acestui an, deoarece i-a venit rândul să stea. Echipa lui Alexa poate ierna însă la egalitate de puncte şi cu altă grupare, cu Dacia Unirea Brăila, care momentan are cu trei puncte mai puţin, iar în weekend are un meci uşor la Baloteşti.

Despre meciul câştigat lejer cu Gloria Buzău, despre evoluţia din acest tur şi despre planurile din vacanţa de iarnă a vorbit după meci antrenorul Dan Alexa.

”Am făcut o primă repriză foarte bună, am fructificat ocaziile pe care le-am avut. Am creat şi un fotbal plăcut. În a doua repriză nu ne-am mai creat ocazii, ne-am relaxat, din păcate, am ratat, sunt nemulţumit de a doua repriză, dar nu pot să nu felicit jucătorii. Am încheiat anul 2015 pe primul loc, poate la egalitate de puncte cu alte două echipe, un an în care s-au întâmplat mai multe lucruri bune decât rele.

Mă bucură foarte mult faptul că am terminat pe primul loc. Am avut obiectivul acesta pentru iarnă, să fim pe primul loc, avem nevoie de linişte, avem nevoie de multă minte să luăm deciziile care trebuie în iarna asta. Nu am avut niciun moment în care să renunţ. Pentru mine, repet, faptul că antrenez Rapidul şi fac parte din istoria Rapidului nu poate decât să mă onoreze, mulţi antrenori ar vrea să stea pe banca Rapidului şi nu pot decât să fiu bucuros pentru lucrul ăsta.

Trebuie să facem o analiză corectă, cu siguranţă vor fi jucători care vor pleca. Vor fi şi care vor pleca, avem şi o listă de achiziţii, e normal, trebuie să ne întărim, urmează play-off-ul, se vor înjumătăţi punctele şi asta nu ne poate da decât de gândit pentru că play-off-ul va fi cu totul şi cu totul altceva, mult mai greu”
, a spus Alexa în direct la DigiSport.

După 17 etape desfăşurate în Liga 2, timp în care a jucat de 16 ori, FC Rapid a acumulat 36 de puncte, cu 3 mai multe faţă de Dunărea Călăraşi şi Dacia Unirea Brăila. În ultima etapă din acest an, a 18-a, giuleştenii vor sta, astfel că celelalte două clasate îi pot egala în clasament.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.