Jump to content

Ajutor scripting samp(pawn)

seage

Recommended Posts

Model pentru întrebări:

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:SALUT! Sunt oarecum nou in lumea scriptingului de servere samp(Pawn) si am nevoie de ajutor. Ma chinui de ceva vreme sa creez un script, care: adminul de level 2 ( if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 2)

Sa poate scrie o comanda ( /cmd LINK) si, pe tot serverul sa fie muzica (PlayAudioStreamForPlayer). Doresc, cine se priceme mai bine sa ma ajute. Multumesc!
Screenshot (în caz că este necesar):-

Alte precizări:+2!

@@seage,

Da, se poate:

CMD:musicall(playerid,params[]) 
{
    if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 2 )
    {
        new url[200]; 
        if(sscanf(params, "s[200]",url)) return SendClientMessage(playerid, -1, "{B8DBFF}Syntax: /musicall <link>"); 
        foreach(Player,p) PlayAudioStreamForPlayer(p,url);
    }
    else SendClientMessage(playerid, -1, "{B8DBFF}Error: Your admin level is not high enough to use this command."); 
    return 1;
}

Pentru a functiona ai nevoie de: ZCMD, Sscanf2 si foreach.

Comanda functioneaza numai daca ai muzica cu extensii cunoscute de genul: .mp3, .pls, etc.

Daca ai melodie de pe youtube si vrei s-o redai in joc, ai nevoie de un convertor online (API), adica alta comanda putin mai mare, alta mancare de peste.

@@seage,

Da, se poate:

{
    {
        new url[200]; 
        if(sscanf(params, "s[200]",url)) return SendClientMessage(playerid, -1, "{B8DBFF}Syntax: /musicall <link>"); 
    }
    else SendClientMessage(playerid, -1, "{B8DBFF}Error: Your admin level is not high enough to use this command."); 
    return 1;
}

Comanda functioneaza numai daca ai muzica cu extensii cunoscute de genul: .mp3, .pls, etc.

Daca ai melodie de pe youtube si vrei s-o redai in joc, ai nevoie de un convertor online (API), adica alta comanda putin mai mare, alta mancare de peste.O

Ok ms, de asta aveam nevoie. Seamana mult cu ce am facut eu.

@@seage,

Da, se poate:

{
    {
        new url[200]; 
    }
    return 1;
}

Daca ai melodie de pe youtube si vrei s-o redai in joc, ai nevoie de un convertor online (API), adica alta comanda putin mai mare, alta mancare de peste.

Unde ar trebui sa pun asta?? La onplayercommand text? http://imgur.com/SmM9puK. O poti face prin if(strcmp(cmd, "/musicall", true) == 0) ??

@@seage, LOL, sa nu faci prostia sa scrii comenzi prin OnPlayerCommandText, prapadesti resurse prea multe.

ia-ti ZCMD de pe internet, este o librarie, o incluzi sus in header cu #include <zcmd> si apoi, poti sa pui comenzile oriune in gamemode (nu in OnPlayerCommandText, o pui libera).

Comenzile din ZCMD au forma:

CMD:numecomanda(playerid,params[])

{

//functiile tale aici

return 1;

}

Daca n-ai inteles nici acum unde s-o pui, da-mi @mention.

@@seage, LOL, sa nu faci prostia sa scrii comenzi prin OnPlayerCommandText, prapadesti resurse prea multe.

ia-ti ZCMD de pe internet, este o librarie, o incluzi sus in header cu #include <zcmd> si apoi, poti sa pui comenzile oriune in gamemode (nu in OnPlayerCommandText, o pui libera).

Comenzile din ZCMD au forma:

CMD:numecomanda(playerid,params[])

{

//functiile tale aici

return 1;

}

Daca n-ai inteles nici acum unde s-o pui, da-mi @mention.

Gata am reusit. Ms!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.