Jump to content

Rednic se întoarce la Ploieşti ca adversar: "Va fi un meci deschis"

eB SorynN
 Share

Recommended Posts

7343824-mediafax-foto-octav-ganea.jpg?wi

Tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că meciul de luni cu Petrolul Ploieşti va fi interesant şi deschis, el menţionând că antrenorul adversarilor, Mihai Stoichiţă a demonstrat că se poate descurca în orice situaţie.

"Stoichiţă are multă experienţă şi a demonstrat că se poate descurca în orice situaţie. Şi el îşi doreşte să câştige, şi eu doresc să câştig... O să fie un meci interesant, un meci deschis. Pentru noi trei puncte înseamnă un pas mare spre calificarea în play-off. Şi pentru ei fiecare meci contează. Petrolul e o echipă care joacă şi lui Mihai Stoichiţă îi place să pregătească echipele ofensiv", a spus Rednic.

Mircea Rednic a menţionat că speră să se rezolve problemele de la Petrolul Ploieşti. "Este un oraş de fotbal, acei oameni nu merită să fie trataţi cum sunt trataţi în momentul de faţă. Merită o echipă puternică acolo. Din partea mea am făcut tot ce am putut acolo. Şi jucătorii pe care pe unii i-am adus aici i-am propus şi la Petrolul, dar nu au fost acceptaţi. Şi Palici a fost propus în perioada mea şi a trecut prin mai multe mâini, mai mulţi specialişti şi au decis... Nu decideam eu, decideau alţii care nu aveau nicio treabă cu fotbalul. A fost o decizie corectă din partea mea că am plecat în plin campionat", a adăugat el.

Rednic a vorbit şi despre faptul că Francisc Dican nu mai este, de sâmbătă, antrenorul formaţiei CFR Cluj: "Dican a început bine, echipa mergea. Nu e normal, dacă nu au răbdare ca şi conducător... Singurul conducător care are răbdare este Hagi. Nu e uşor pentru antrenori în România".

Întâlnirea dintre FC Petrolul Ploieşti şi Dinamo Bucureşti, contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I, se va disputa luni, de la ora 20.30.

Sursă

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.