Jump to content

[B-Zone] Drift sick overedit - Kill it

SeSe
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Drift sick overedit - Kill it

Gen: Overedit
Data: Today
Scurta prezentare: Dupa multe ore de munca am reusit sa termin in sfarsit clipul. In spatele celor 71 de secunde se afla vreo 10 ore de munca. Vizualizare placuta si astept parerile/criticile. Keep up the good work !

Drift: @Suzzwky

Edit: SeSe

Program used: Adobe after effects CS6 & Sony Vegas pro 13.

Contact informations: Skype: vip_zeus.

CLIP:

0:32 - 0:42 de acolo corespunde cu 0:23 - 0:31 de la tine din clip, stai ce? Ai cam lungit-o puțin la început fără rost. Sărind peste asta clipul e ok, calitatea lasă însă de dorit și unele efecte sunt deja în plus. Un overedit bun nu înseamnă neapărat o gramadă de efecte sincronizate cu melodia.

0:32 - 0:42 de acolo corespunde cu 0:23 - 0:31 de la tine din clip, stai ce? Ai cam lungit-o puțin la început fără rost. Sărind peste asta clipul e ok, calitatea lasă însă de dorit și unele efecte sunt deja în plus. Un overedit bun nu înseamnă neapărat o gramadă de efecte sincronizate cu melodia.

...ba chiar cam asta inseamna overedit...Daca vrei sa spui ca ti-am luat partea din video cu driftul, nu pot sa-ti spun daca am facut asta sau nu, cum scrie si in video, suzzwky mi-a dat contentul cu drifturile. Multumesc pentru parere. :)

Prea multe efecte..

Nu mi se pare, sa vezi alte overedituri, de la care chiar te dor ochii.

@@SeSe, Intr-un videoclip, mie imi plac efectele. E foarte frumos videoclipul, dar mai fa si altceva inafara de Drift... :)

Multumesc, o sa mai fac...in timp..acum mi a pierit cheful, asta o sa fie ultimul cel putin pe luna asta.

Edited by SeSe

Da, videoul corespunde cu cel al lui SeSe pentru ca materialul pe care i l-am dat imi apartine si pot sa fac ce vreau cu el, nu vad insa ce problema ai avea tu in legatura cu asta. Eu am decis sa-i dau materialul filmat pentru a face acest proiect.

Bine SeSe, ti-am spus ca o sa iasa ceva pana la urma, mie unu imi place, poate continuam genul asta de proiecte.

Edited by Suzzwky

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.