Jump to content

VAND CONT METIN2 US F BUN NU E TEAPA JUR

EvghinTheAce

Recommended Posts

Nume produs: cont metin2 US

Model: pai un cont foarte bun WARRIOR

Pret: 5-6 euro pe telefon in reteaua vodafone.

Alte informatii: contul este pe primul server regatul rosu si are pe el: mortal plate+7, pentagon shield+7, iron helm+7, rib+5 paguba medie 5% si strong against sura +6%, 1.200.000 yang, level 34, cal level 5 cu mancare pt 2 luni in inventar, l-am hranit sa nu moara ca e pacat de el, undita+8, 1 clam dak va trebuie in inventar, are m2 la vraja care da AP ( heroic strike parca, pe RO ii zice aura sabiei ), si restul la whirlwind ( vartejul sabiei ), cate 1 pct pe restul de skill-uri, face fata in templu, la 2-3 grupe de BO, in desert, la metine de 40 ( mai greu ), are AC 300 si AP 340-370 parca nush sigur, 4.000 HP, iteme in inventar care iti vor folosi pt upgrade & more. multi imi zic ca este ieftin 5-6 euro dar eu il dau asa ca sa se vanda. NU E TEAPA CHIAR AM NEVOIE DE ACESTI BANI DECI NU AM DE CE SA DAU TEAPA CA NICI NU AM MAI DAT IN TRECUT. CONTUL NU ESTE INCHIS, 1 AN AM RAMAS INACTIV PE EL CAND AVEAM LVL 30 SI NU A FOST INCHIS, VA GARANTEZ NU E TEAPA. NUMELE CARACTERULUI PRINCIPAL ESTE TheAceRO

ATENTIE: NU PREA INTRU PE AICI ASA CA CAUTATI-MA LA ID DE YAHOO! MESSENGER monster_3v vb acolo sry de dublu post :)

brb ma uit putin lla accesorii revin cu edit

ACCESORII: EBONY EARINGS+6 DE LVL 33, EBONY NECKLACE+4 ( 500 HP ), INCALTAMINTE DE LVL 29+5, BRATARA DE LVL 15 DE DA HP+5. DECI CONTUL E DE MULT MAI MULT DAR HAIDETI...PREA IEFTIN NU E TEAPA CAUTATI-MA monster_3v nu sunt prea des on dar seara in special

Si ce voiai sa fac? sa oblig pe altul sa posteze ca sa nu imi iasa mie dublu post? Ce vrei dak nu merge sa editez de mai multe ori si/sau dupa ce sting pc si ies de pe net...sa oblig pe unu sa posteze el imediat ca sa pot pune eu alte info ca nu merge edit ?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.