Jump to content

Bug-ModeratorCP

SteamX

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Imi apare ModeratorCP si nu il pot accesa,intru pe el si nu imi apare nimic( Nu ca as avea eu treaba acolo-nu sunt moderator)
Screenshot (în caz că este necesar): http://imgur.com/a/ORStV

Alte precizări: Sper sa rezolvati bugul! P.S: ModeratorCP mi-a aparut de cand mi-am facut clan neoficial.

Îți apare ModeratorCP deoarece ai acces de „MODERARE” la categoria clanului tău neofficial. Și dacă ai acces de moderare, oriunde, îți apare ModeratorCP chiar dacă nu ai acces la el. Nu este un bug.

Îți apare ModeratorCP deoarece ai acces de „MODERARE” la categoria clanului tău neofficial. Și dacă ai acces de moderare, oriunde, îți apare ModeratorCP chiar dacă nu ai acces la el. Nu este un bug.

Aaa ok.Dar nici acolo nu il pot folosi.

Aaa ok.Dar nici acolo nu il pot folosi.

N-ai cum să-l folosești. Ai acces la Topic Closed, Edit posts, la categoria clanului tău și de aceea îți apare. Nu-l băga în seamă, ți-am spus de ce apare.

N-ai cum să-l folosești. Ai acces la Topic Closed, Edit posts, la categoria clanului tău și de aceea îți apare. Nu-l băga în seamă, ți-am spus de ce apare.

Multumesc de ajutor,se poate da close topic.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.