Jump to content

Dezvăluire de senzație! Steaua a vrut să-l transfere pe dușmanul numărul 1 al galeriei din deceniul trecut

eB SorynN
 Share

Recommended Posts

705198-olaroiu.jpg

Claudiu Niculescu, fostul atacant al lui Dinamo, a dezvăluit că a fost ofertat de Steaua pe vremea cînd rivala din Ghencea era antrenată de Cosmin Olăroiu.

Și eu am avut ofertă de la Steaua. Chiar m-am întîlnit cu Cosmin Olăroiu. I-am spus însă că nu pot semna cu Steaua. Eu sînt dinamovist, n-aveam cum să joc la Steaua. Vă dați seama că nu regret deloc că nu am semnat. Singurul regret din cariera mea e că am mers în Cipru după ce am plecat de la Duisburg (n.r. la Omonia Nicosia)”, a spus Claudiu Niculescu la DigiSport.

Niculescu, 39 de ani, nu îl condamnă însă pe Marica pentru că a ales să semneze cu Steaua, deși a fost crescut de Dinamo: ”Ciprian s-a gîndit probabil că poate cîștiga un titlu și poate ajunge în grupele Champions League. S-a gîndit că Steaua îl poate ajuta să își revină la nivel înalt. Nu spun că Dinamo nu ar fi putut. Probabil că s-a uitat la lot, chiar dacă sînt dinamovist trebuie să recunosc și eu că Steaua are cel mai bun lot din țară în acest moment”.

sursă

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.