MihaiTZa55 Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 * Nick-ul tau: MihaiTZa55 * Descrierea bugului: Deci daca un player are fumul negru la masina (Health pe la vreo 400.0 parca), si intra intr-un alt player care are fum negru la masina sa, playerul in care a intrat, ii bubuie masina si moare, si playerului care a intrat in el ii bubuie masina dar nu moare, asta se pune ca DB pentru playeru care nu a murit. Chestia asta trebuie sa fie rezolvata ca adminii fac foarte multe greseli din asta... * ScreenShot(s): N-am, dar daca nu ma credeti incercati sa vedeti ce se intampla! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Pai daca ala a ramas viu,AdmBot sau scriptu ( nu comentez ca nu stiu ) considera vinovata e persoana vie...nu cred ca asta e bug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Bug la client, n-am ce sa fac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.