Shaq KIA Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 O descriere a filmului - Peter Bower se simte pierdut. Tocmai s-a mutat intr-un oras nou impreuna cu sotia sa tulburata. Dupa moartea tragica a fiicei sale, Peter incearca sa se adune si sa fie un sprijin pentru sotia sa. La insistentele vechiului sau prieten, Peter decide sa revina la meseria sa de suflet, aceea de psihiatru. Cea mai tanara din pacientele sale se dovedeste a fi si cea mai tulburata. Pe masura ce Peter se adanceste in trecutul fetei, memoriile reprimate ale acesteia revin la suprafata. La scurt timp, Peter descopera un secret care ii va da din nou viata peste cap… Trailer Poze Mai sus. Părere personală - Un film frumos, tocmai l-am vizionat si mie unul mi-a placut, acum mna...cautam de mult un film ca acesta. vizionare placuta! Sursa http://www.filmenoihd.eu/backtrack-2015-online-subtitrat/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xCrown Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 foarte bun film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoica Mihai Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Closed, au trecut 3 zile de la deschiderea topicului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts