MySQLl Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Cei care joaca lol si au pach instalat va rog sa uploadeze fisierul din LOL RADS/projects/lol_air_client acest fisier imi trebuie pentru o mica problema ....la incarcarea pachzului Puneti link de downald Imi trebuie ca am o mica problema de la noul update si am mai patit asta si imi trbuie fisierul Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor97 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Trebuie sa il reinstalezi cu totul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coste97 Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Salut!Eu am dat din greseala la folderele .cs deschidere cu notepad si acum nu mai functioneaza cum trebuie.As dori sa imi lasati un mod cum sa il fac cum era inainte!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zokee Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Reinstaleaza-l. Simplu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts