Jump to content

Spune NU gangului englez. *69 Pier Mobs*

Expres din PLANTE

280 members have voted

1. 1. Vreti ca 69 Pier Mobs sa devina gang de playeri englezi?

• Vreau sa devina gang de englezi.
      77
    • NU vreau sa devina gang de englezi.
      203

Recommended Posts

Noi suntem un Server romanesc cum ziceau si altii nu inteleg de ce trebuie sa se desfinteze 69 un gang destul de bun chiar foarte bun ca sa aducem niste talibani din alte tari......Ce dumnezo ma

Pute-ti pur si simplu sa da-ti wipe la Avispa Rifa !

De ce?

Deoarece liderul este helper 2, si nu au multi membri rank 3-4-5...

De ce sa da-ti la 69 cu 1 rank 5, 4 rank 4, si 9 rank 3? Cand avispa are 3 r4, 2r3 ? Ganditi-va putin si la ce mafie da-ti wipe !

Sau de ce 69 si-au facut mafie buna si la waruri dau report pe ei si nu ii prinde-ti cu nimic,va ganditi sa da-ti WIPE?

Cand banu vorbeste, nu le mai pasa de alti jucatori, ca au muncit degeaba sau altceva.

E vorba ca la ce donatii le fac strainii astia, isi permit sa le deschida un gang lor. Nu ca nu as fi de acord sa existe un gang special pentru ei, dar macar sa adauge unu, nu sa dea wipe la toti membrii ca asa vor ei.

Sa dai pe cineva afara din factiune care are cateva luni bune mi se pare o prostie imensa!

Nu stiu cum v-a venit sa dati WIPE fix la 69 Pier Mobs, un gang activ ce a muncit foarte mult pentru acele turfuri, inca tinand de ele. Nu voiati mai bine sa dati wipe la Verdant? Verdant are tot LS-u si aproape tot LV-u. Lasati mafiile pentru straini, e server romanesc. Daca ma duc acum pe un server strain nu ma baga nimeni in seama, dar aici sa dam prioritate la toti cei din afara? Si cu mafia ce facem? Liderul si vreo 5 membrii tunisieni/pakistanezi si restul romani. Am vazut citind mai multe posturi ca sunt multi ce zic "De ce la 69, dati la TTB, dati la GSB". Eu zic ca aceste comentarii sunt josnice, nimeni nu s-ar simti bine sa lucreze foarte mult pentru un amarat de rank, sa ajute mafia si dupa sa fie demis aiurea.

Cea mai proasta idee ever. Serverul abia se tine pe picioare, e lag infernal, banii vin gramada si in loc sa se gandeasca ceva bun pentru server, vine Kelton cu ideea asta de ... Suntem sclavii talibanilor sau ce naiba ? E server romanesc si punct, de ce sa ne lasam condusi de talibani?

Din pacate mi-am pierdut si eu vremea citind toate post-urile astea foarte interesante si revoltatoare.

Daca chiar se implementeaza chestia asta cei de rank 4+ sa fie propusi la urmatoarele serii de leaderi la alta mafie (pe rand) chiar si din alt oras, normal ca sansele sunt mai slabe sa fie acceptati fiindca membrii factiunii respective nu prea i-ar vota, da` ar fi totusi o idee.

Legat de factiune in sine, de undeva trebuie sa se inceapa, da` tare imi e mie frica ca se va ajunge si la departament de englezoi, iar acela va fi sigur SFPD, avand in vedere ca se transforma SF in factiuni de englezoi.

Mie sincer mi se pare o prostie, nu neaparat pentru ca e vorba de 69 pier, ci pentru ca m-am pus in pielea lor, daca s-ar fi intamplat in National Guard la fel, factiune cu playeri vechi de 2-3 ani chiar mi s-ar rupe de server si de toti englezoii de pe el, fiindca nu accepti sa-ti fure nimeni "munca", chiar daca e dupa ce se schimba leaderul, gen sa nu-ti mai faci sperante la leader frate ca oricum ia un englezoi si se da wipe sau ca oricum luam degeaba turfs, se da wipe si nu n-are rost sa mai mergem la war, asa ca iti poti da demisia de acum, e aiurea, "munca" asta care ar trebuii sa fie doar de distractie in jocu` asta pana la urma nu e chiar asa, fiindca te distrezi da` ca sa stai intr-o factiune ai anumite cerinte, pentru ca mentalitatea e gen "nu muncesti? vine altu` in locul tau mai activ".

Parerea mea este ca daca voi considerati ca helperul este un grad mai mare decat leaderul, nu inteleg de ce vreti sa mai faceti si leaderi englezoi, aparent si la admini sunt destul de multi englezoi , unul din ei cu level 5, cinste lor ca au muncit, se pot face leaderi de mafie cand ajung la admin level 4.

Va dati seama ca #Valoarea nu sta doar in englezoi si tot romanii vor venii pana la urma in mafie, diferenta e doar de leader ca vorbeste engleza, iar valorosii aia ce nu stiu engleza nu mai merg in 69 fiindca mno, je no parles english.

Stiu ca am scris mult si probabil nu vor citii multi, da` stiu ca citeste cine trebuie.

@Baietii ce vor "rpg.b-zone.eng" nu stiam ca exista .eng, vadca nu va mai place .com

Nu cred ca ar trebuii sa se deie Wipe la 69 pier mobs. Au muncit oamenii aceia pentru rang.. In locul lui Kelton, as mai face inca cate o mafie in fiecare oras, iar, acele mafii sa fie engleze.

Nu inteleg cum de s-a ales fix 69 PM. Avand in vedere ca cealalta factiune de talibani este din SF, adminii s-au gandit ca si gangul sa fie din SF, si cum se face ca l-au ales tocmai pe acela care avea tot orasul? Avispa Wipe!!!!!

Cea mai proastă idee. Credeți voi ca străinii se vor omorî cu gangul asta? Ei nu stau nici acum în ganguri pentru ca au lag și pentru ca au școală. Nu au timp de waruri din cauza culturii lor. De ce mai faceți gang special pentru ei? Ca să fie mereu 20/40 și să aiba 0 turfuri constant? Știu ca voi luați deciziile gandindu-va numai la potențiale donații, dar nu va bateți joc de unul dintre cele mai bune ganguri de pe RPG1 (nu-mi pasă de celelalte servere) doar pentru a satisface câțiva jihadisti. Oricum ei warurile le trăiesc (la propriu). *Do not mess with us 'cause we will mess you up!*

O idee extrem de proasta. Pentru ce sa dai wipe la o mafie si sa o transformi intr-o pasnica? Probabil va dati seama ca un lider strain nu are ce membri sa aduca, factiunea va fi full de palete/antitalente care nu vor avea treaba cu gangurile, asta 1.

2. Probabil cel care a venit cu ideea nu s-a gandit si cum ar fi sa jucam vs talibani. Pai treaba sta asa, ei au foarte foarte foarte mult lag, tragi 2 incarcatoare de M4 in ei si nu mor, laggeri si desynceri cat cuprinde, eu spre exemplu ii blestem pe toti cand dau de un asa laggeri pe turf, ce sa mai zic daca sunt 20. Trag 2 incarcatoare de M4 in ei si HP-ul incepe sa le scada abia dupa. Cu talibanii mergi pe principiul "tragi azi, mor maine" si pe sistemul de skinshot acestia cu lagul lor ne omoara prin pereti adesea. Cu 20/30 de talibani din 41 de membri s-au dus dracu war-urile frumoase din SF. In loc sa primeasca interdictie permanenta in mafii astia cu pingul exagerat de mare care ne f** noua war-urile, voi faceti mafie speciala pentru ei, de parca cine stie cine ar fi ei.

Nu se merita sa va bateti joc de munca liderilor si membrilor anteriori/actuali de la 69 Pier Mobs, care au facut ceva frumos din acea mafie in favoarea unor talibani care oricum n-au nicio treaba cu war-urile. Le-ati dat deja o factiune pasnica, nu le mai dati si o mafie ca sa devina si ea pasnica permanent.

Daca tot vreti sa faceti ceva bun, faceti 2-3 mafii de talibani care sa se lupte prin Bayside sau prin satele acelea si restrictionati-le talibanilor accesul in alte mafii ca sa nu ne mai enervam de la lagul lor si sa aiba si ei mafiile lor.

UITATI-VA SI LA VOTURI, SUNT PUTINI CARE SUNT DE ACORD CU IDEEA VOASTRA (din posturile citite, am vazut doar 2-3 romani, poate nici atat, sa fie de acord, deci banuiesc ca cei care au fost de acord sunt talibanii doar, in concluzie, 90% din romanii ce joaca pe B-Zone nu sunt de acord cu mafia pasnica a voastra de talibani). Ms.

69 PIER MOBS POWER! :D

@, Există mulți jucători buni engleza la război acolo, Ia-mă ca un exemplu, sunt foarte dorit ca sub, a primit mai multe oferte, dar am refuzat, așa că am putea rămâne în facțiune meu actual (Locul înverzită 5 RPG2), am fost de așteptare pentru această idee, deoarece o lungă perioadă de timp în urmă, să luăm "VenomOwn", ca un exemplu, ne-am alăturat țarul Bratva împreună în aceeași zi, în prima facțiune pentru amândoi, El a primit lider doua oară acum, si eu sunt încă în așteptare pentru șansa mea, este că, chiar corect? gandeste-te la asta. (Translated @Google)

E o diferenta intre a putea fi propus ca lider fara sa se distruga factiunea (wipe) si a se da wipe si a ajunge factiunea ca Avispa (RPG1) care nu a avut timp de cateva luni mai mult decat 3 turf-uri, in cazul asta ar fi si mai rau ca nu stiu ce romani ar veni sa vorbeasca doar in engleza pe [/f]. :D

Sa fiu sincer, in toata cariera mea pe RPG 2 din ganguri, am tot dat de straini d-astia care rupeau codul in ultimul hal. Nici nu ma gandesc cum va fi. 20 de insi pe turf, toti cu coduri si sa-i vezi ca o sa detina 1 oras jumatate poate chiar 2 in acest hal. Cu siguranta se va intampla ca si cu SFSI si vor intra din 25 de locuri 20 romani si 5 somalezi. Deci practic este cam inutil sa le dam atata atentie. Cum adminii straini de pe RPG2 au avut buna vointa sa invete limba romana, ei de ce n-ar face acest lucru? Sunt CONTRA gangului englez.

Cea mai proasta idee ever. Serverul abia se tine pe picioare, e lag infernal, banii vin gramada si in loc sa se gandeasca ceva bun pentru server, vine Kelton cu ideea asta de ... Suntem sclavii talibanilor sau ce naiba ? E server romanesc si punct, de ce sa ne lasam condusi de talibani?

How old are you?

All non Ro Players are Talibans? :-bd -> Best Logic!

Sincer am vazut si eu topicul lui Kelton acum acesta, mi se pare o prostie chestia asta intr-un fel, dar daca s-ar da wipe ar pierde orasul 69 PM, si asa vad ca astia din 69 nu s-au saturat de timpul de cand au orasul, si il au de ceva vreme, acum depinde, n-as vrea ca pe un server de romani sa fie si gang de englezoi, au San Fierro School Instructors acum vor si gang, si pd? Las-o balta, daca vor sa joace aici sa joace si punct, este server romanesc, cu majoritate de playeri peste 750+ sunt romani restu englezi.. si ce dracu or mai fi ei, mno nu stiu.. oricum e naspa ca in SF exista pasnica pentru ei si chestia asta mi se pare absurda.. si prin comentarii am vazut pe unu intelept, adica sa dea wipe la o factiune sa bage englezi pot s-o faca.. dar un host mai bun, sa scapam dracu de lag si de " Lost connection " nu .. 4 servere ar trebuii sa se gandeasca, la foarte multi playeri de pe server (inclusiv mie) imi da cu lost, e enervant, mai bine staff-u s-ar pune dracu pe gandit mai bine si ar face serverele sa functioneze perfect, nu cu lag si lost connection. Va pwpa Zenod

Wipe cel mai bine. Mai scapam de copii de 12 ani care la cea mai mica coliziune cu masina lor baga replica "post" sau "ai blacklist".

Sper ca toate factiunile sa devina internationale sa mai scapam de copii de 12 ani care habar nu au engleza dar sufera de ei.

Nu iti dau dreptate dar nici nu te contrazic. Ideea de a se da Wipe o mare prostie, avand in vedere ca acea factiune nu a gresit cu nimic cum au fost alte cazuri( Avispa in 2015) . Propun ca doar liderul sa se schimbe iar atunci sa se faca reconstructia factiunii pe baza deciziilor pe care le doresc si membri vechi sa faca, sa ramana in factiune si sa se conformeze cu faptul ca se va vb doar in engleza sau sa plece si sa isi vada de drum.

E aiurea sa dai 40 de playeri afara dintr-o factiune care este destul de corecta.

Degeaba a fost creat topicul asta, s-a vazut ca parerea noastra nu conteaza!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.