Jump to content

Steam avatar

Shanony

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Mi-am făcut un cont nou de steam (în fine, îl am de ceva timp - vreau să-mi iau CS:GO și pe acesta să încep de la 0), și când vreau să-mi schimb avatarul îmi dă următorul mesaj: A apărut o problemă cu procesarea încărcării tale. S-ar putea să fie o problemă cu fișierul imagine pe care l-ai selectat. Iar la contul de steam pe care-l folosesc și acum (*principalul*) face la fel de ceva timp.
Screenshot (în caz că este necesar): -

Alte precizări: -

Se pare ca eroarea e de vreo saptamana, presupun ca cei de la Valve lucra la ea pentru ca am vazut multe report-uri, nu stiu ce sa spun, probabil ar trebui sa asteptam pana se face urmatorul update la steam.

Problema ta este in tipul imaginii, pune-o in PNG sau JPEG, daca nu e asta incearca sa fie dimensiunile de 168 pe 168

După cum am mai specificat. Nu are legătură formatul imaginii, dacă este PNG sau JPEG. Și dimensiunile la fel, n-au treabă. Iar despre dimensiunile care mi le-ai dat, sunt cu mult sub minimul celui mai mare avatar, adică 184px.

@, Nu stiu frate, incearca sa dai reinstall la Steam, nu stiu cu ce ar ajuta, dar incearca...

Nu ar ajuta cu nimic. De ce? Pentru că este aceași problemă și pe clientul Steam, cât și pe browser..

@@Zawaydok, Am specificat mai sus că problema persistă pe mai multe conturi.

Aștept reply doar de la cei care chiar știu de unde „provine problema”. Adică nu vreau să mai văd reply-uri ca cele existente mai sus.

//edit: se poate da T/C. S-a rezolvat de la sine.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.