Shanony Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Mi-am făcut un cont nou de steam (în fine, îl am de ceva timp - vreau să-mi iau CS:GO și pe acesta să încep de la 0), și când vreau să-mi schimb avatarul îmi dă următorul mesaj: „A apărut o problemă cu procesarea încărcării tale. S-ar putea să fie o problemă cu fișierul imagine pe care l-ai selectat”. Iar la contul de steam pe care-l folosesc și acum (*principalul*) face la fel de ceva timp.Screenshot (în caz că este necesar): - Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wayne Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 O solutie ar fii sa cauti alta poza sau sa o redimensionezi pe cea actuala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanony Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 O solutie ar fii sa cauti alta poza sau sa o redimensionezi pe cea actuala. N-are treabă rezoluția pozei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wayne Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Ciudat, am incercat acum sa pun la avatar o poza de 5000x3000 si n-a mers, in schimb una de 256x256 a mers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanony Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 Ciudat, am incercat acum sa pun la avatar o poza de 5000x3000 si n-a mers, in schimb una de 256x256 a mers. Mie nici cea de 256x256 nu-mi merge... îmi dă la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wayne Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Incearca sa faci imaginea JPG, am incercat si eu si nu merge PNG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanony Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 @, La fel.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wayne Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Se pare ca eroarea e de vreo saptamana, presupun ca cei de la Valve lucra la ea pentru ca am vazut multe report-uri, nu stiu ce sa spun, probabil ar trebui sa asteptam pana se face urmatorul update la steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zawaydok Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Problema ta este in tipul imaginii, pune-o in PNG sau JPEG, daca nu e asta incearca sa fie dimensiunile de 168 pe 168 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanony Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 Problema ta este in tipul imaginii, pune-o in PNG sau JPEG, daca nu e asta incearca sa fie dimensiunile de 168 pe 168 După cum am mai specificat. Nu are legătură formatul imaginii, dacă este PNG sau JPEG. Și dimensiunile la fel, n-au treabă. Iar despre dimensiunile care mi le-ai dat, sunt cu mult sub minimul celui mai mare avatar, adică 184px. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zawaydok Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 @, Nu stiu frate, incearca sa dai reinstall la Steam, nu stiu cu ce ar ajuta, dar incearca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanony Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 @, Nu stiu frate, incearca sa dai reinstall la Steam, nu stiu cu ce ar ajuta, dar incearca... Nu ar ajuta cu nimic. De ce? Pentru că este aceași problemă și pe clientul Steam, cât și pe browser.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zawaydok Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 @, Inseamna ca totusi este ceva de la contul de steam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanony Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 @@Zawaydok, Am specificat mai sus că problema persistă pe mai multe conturi. Aștept reply doar de la cei care chiar știu de unde „provine problema”. Adică nu vreau să mai văd reply-uri ca cele existente mai sus. //edit: se poate da T/C. S-a rezolvat de la sine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.