Jump to content

Problemă Telefon

Khaled

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Bună ziua! Scuze că postez aici, dar sunt disperat deoarece am o problemă și mă chinui de câteva ore cu ea.. Recent am dat la schimb un telefon pentru altul.Acest telefon este de tip LG l70, iar, odată cu cumpărarea lui am luat si un micro card SD de 4 gb.Bun, primul meu gând a fost să descarc Mortal Kombat x si, când am încercat să-l descarc îmi dă erroare:Not enough external memory, try to remove some files! Țin să precizez că cardul este gol, iar eu am pus la setări să descarce în card sd.. Cardul îl detectează telefonul, dar nu înteleg de ce îmi dă erroarea aia.. Vă rog ajutati-mă, telefonul suportă mortal kombat x si nu cred că va fi o problemă cu rularea lui.. dar nu pot să-l descarc.

Recent am dat Factory reset la telefon, am încercat să installez mortal kombat iarăsi si s-a downloadat până în capăt, si când să se installeze cică spatiu insuficient, si am făcut tot ce ati spus până acum..

Recent am dat Factory reset la telefon, am încercat să installez mortal kombat iarăsi si s-a downloadat până în capăt, si când să se installeze cică spatiu insuficient, si am făcut tot ce ati spus până acum..

Cred ca problema este de la telefon sau poate fi si de la joc, asa am pățit si eu cu alt joc. Pe alt telefon mergea sa-l descarc si sa-l instalez, pe al meu dădea aceasta eroare.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.