Gunnter ToV Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Salut! Uitati cand intru pe serverul mc.b-zone.ro imi da aceasta eroare.Ce pot face? Multumesc anticipat! http://imgur.com/jAkaCzO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yahweh Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Imi poti da mai multe informatii? Ai versiunea de minecraft 1.8? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunnter ToV Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 Imi poti da mai multe informatii? Ai versiunea de minecraft 1.8? Da, am versiune de minecraft 1.8, pur si simplu cand intru in mc dau pe sv si imi da aceasta eroare, prima oara m-am gandit ca e luat numele dar eu am schimbat si nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yahweh Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Da, am versiune de minecraft 1.8, pur si simplu cand intru in mc dau pe sv si imi da aceasta eroare, prima oara m-am gandit ca e luat numele dar eu am schimbat si nimic. Ce nume folosesti pe MC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunnter ToV Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 Ce nume folosesti pe MC? Gunnter sau Gunnter.[Huligan] ca pe samp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yahweh Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Gunnter sau Gunnter.[Huligan] ca pe samp. Gunnter pare sa mearga. Gunnter.[Huligan] nu merge deoarece contine '.' si '[]'. Poti sa incerci sa te reconectezi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunnter ToV Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 Gunnter pare sa mearga. Gunnter.[Huligan] nu merge deoarece contine '.' si '[]'. Poti sa incerci sa te reconectezi? Incerc acum. Dar trebuie sa fac profil cu numele Gunnter, sau sa scriu nume acolo la inceput cand intru in mc Tot nu imi merge, imi da aceasi eroare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yahweh Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Incerc acum. Dar trebuie sa fac profil cu numele Gunnter, sau sa scriu nume acolo la inceput cand intru in mc Daca ai launcher-ul celor de la TeamExtreme, iti scrii numele Si selectezi versiunea de Minecraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunnter ToV Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 Daca ai launcher-ul celor de la TeamExtreme, iti scrii numele Si selectezi versiunea de Minecraft Pai eu cand intru in joc nu imi mai cere numele ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yahweh Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Pai eu cand intru in joc nu imi mai cere numele ala. Imi poti lasa un screenshot cand iti cere numele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunnter ToV Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 http://imgur.com/iui8d7iimi intra direct asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yahweh Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 http://imgur.com/iui8d7iimi intra direct asa Apasa pe acel "Switch User" si o sa-ti ceara numele, scrie "Gunnter" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunnter ToV Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 Apasa pe acel "Switch User" si o sa-ti ceara numele, scrie "Gunnter" Multumesc mult a mers! T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts