Jump to content

B-Zone TV - Apocalipsa

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

LOL un slideshow de poze cu tine trangand in cladiri din san andreas , [sarcasm] "wow ce apocalipsa" [/sarcasm] pe deasupra si bug mafia pe fundal

ai pentru ce l-ai facut 1080p ca nu toata lumea are monitor de 2 metri diagonala LOL era de ajuns 720p ..... :)

PS (pentru tot grupul): cand v-ati apucat toti de facut filme? xD

LMAO

Asta este distractia unor ma scuzi ca va zic asa

incompetenti

ca voi,veniti cu diferite unitati de circulare aeriana de armata si bubuiti masini sau orice prindeti,dar nu va ganditi ca unii au wanted.Din cauza unor <cuvantul de mai sus> ca voi eu am stat pana acum 24000 secunde jailed...

Ideea este foarte idioata si ireala , melodia nu se potriveste cu filmul :| apocalipsa?si ard 1-2 cladiri , dupa ce ai luat rank-up ai venit la hq Paterno si ai tras in cladire :)) ma rog in rest totul e bine . . . poate data viitoare Edited by Michaell

Am zis mai sus,a iesit naspa clipul ... m-am invatat minte ;)

P.S: Pentru cei care cred ca ma jucam aiurea,inainte sa trag in hq-uri am cerut permisiunea membrilor factiunii respective ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.