Jump to content

The Last Generation [TLG] - Discutii / Discussion

Share

Recommended Posts

Just now, TLG MemphiS said:

Poate sa-mi dea si 3 ca eu chiar nu ma supar, doar sa fie media incheiata :))

Am vazut pe grup, ca la mine la liceu vineri este COnsiliu, aflu ce se intapla si la mine :))

Sa-mi spui si mie te rog ce "consiliu" este.

Consiliu profesoral pe Google Mets sau cum e platforma aia. :)) ai ceva idei pentru niste activitai pe samp? 

1 minute ago, Sirko said:

Consiliu profesoral pe Google Mets sau cum e platforma aia. :)) ai ceva idei pentru niste activitai pe samp

Nu prea ma nicio activitate, eu rup cariera aici, fac maraton

Eu fac CJ de pe 2 contrui same time. Trebuie sa ai o gestionare a timpului foarte buna sa reusesti sa faci asta. Cand am prins primul maraton dupa ce m-am reapucat, il faceam pe 7 conturi odata. Am ajuns la ziua cu nickname-ul dupa nu mi-a mai permis timpul. :))

3 minutes ago, Sirko said:

Eu fac CJ de pe 2 contrui same time. Trebuie sa ai o gestionare a timpului foarte buna sa reusesti sa faci asta. Cand am prins primul maraton dupa ce m-am reapucat, il faceam pe 7 conturi odata. Am ajuns la ziua cu nickname-ul dupa nu mi-a mai permis timpul. :))

Doamne fereste cum sa faci de pe 7 conturi?

Nu esti normal

Doamne fereste cum sa faci de pe 7 conturi?

Nu esti normal

Era dupa perioada aia cand m-am reapucat si aveam o pofta nebunaa de sa:mp. Eu sunt asa, mai obsesiv la inceput :)) 

:)) si eu m-am reapucat in octombrie 2019.

Frumos, ai contul facut de atunci, nu? Ai evoluat foarte repede din ce vad. Sincer, cat timp oferi jocului in medie pe zi?

Ceva de genu in unele zile, dar de obicei 3-4 ore maxim. Tind sa cred ca daca as juca la fel de mult ca si tine, ar deveni iar monoton, si ajung sa las iar jocul. Ceea ce nu vreau sa fac, pentru ca vad, ca am reusit sa evoluez foarte repede.

Ceva de genu in unele zile, dar de obicei 3-4 ore maxim. Tind sa cred ca daca as juca la fel de mult ca si tine, ar deveni iar monoton, si ajung sa las iar jocul. Ceea ce nu vreau sa fac, pentru ca vad, ca am reusit sa evoluez foarte repede.

Nu e chiar monoton, de ex de am aplicat la radio b zone si am fost acceptat, fac si alte activitati

1 minute ago, TLG MemphiS said:

Nu e chiar monoton, de ex de am aplicat la radio b zone si am fost acceptat, fac si alte activitati

Uuuu, cineva o sa imi puna toate dedicatiile pe radio :)). Cand e prima ta sedinta ON-AIR?

3 minutes ago, TLG MemphiS said:

Pot si acuma daca vreau :)) dar mai stau putin sa invat

Am incercat si eu un virtual DJ, arata bine, doar ca nu stiu cat de mult pot alterna genurile muzicale, pentru ca eu ascult muzica dupa starea pe care o am pe moment si mna. :))

Just now, Sirko said:

Am incercat si eu un virtual DJ, arata bine, doar ca nu stiu cat de mult pot alterna genurile muzicale, pentru ca eu ascult muzica dupa starea pe care o am pe moment si mna. :))

Asa si eu, oricum nu imi place deloc VirtualDJ e super naspa dar n-ai ce sa faci

Asa si eu, oricum nu imi place deloc VirtualDJ e super naspa dar n-ai ce sa faci

Sincer, cunosc multi DJ si e o diferenta de la cer la pamant ceea ce faci pe PC si ceea ce faci la platane. Dar suna bine ideea asta, oricum sunt pasionat de viata neconventionala.

Just now, Sirko said:

Sincer, cunosc multi DJ si e o diferenta de la cer la pamant ceea ce faci pe PC si ceea ce faci la platane. Dar suna bine ideea asta, oricum sunt pasionat de viata neconventionala.

Oricum, dupa parerea mea, VirtualDJ e cea mai naspa aplicatie pentru mixat.

2 minutes ago, TLG MemphiS said:

Oricum, dupa parerea mea, VirtualDJ e cea mai naspa aplicatie pentru mixat.

Nu prea m-am documentat pe acest subiect, eu prefer fotografia :)) 

2 minutes ago, TLG MemphiS said:

Frumos domeniu, de unde ai inceput @Sirko?

La sfarsitul lui 2018 inceputul lui 2019 faceam poze in sala de festivitati a liceului, acolo am vazut remarcat de iubita sefului meu, a inceput o frumoasa colaborare. Tin sa mentionez ca abia atunci am pus mana pentru prima data in viata mea pe un aparat de fotografiat profesional.

La sfarsitul lui 2018 inceputul lui 2019 faceam poze in sala de festivitati a liceului, acolo am vazut remarcat de iubita sefului meu, a inceput o frumoasa colaborare. Tin sa mentionez ca abia atunci am pus mana pentru prima data in viata mea pe un aparat de fotografiat profesional.

Ce aparat era?

Ce aparat era?

Eu faceam poze cu un D550, iar acum lucrez cu un D750, unul din obiectivele mele preferate este cel de 105mm, am scos niste poze cu el la ultima nunta in Octombrie de mi-am lasat seful masca la cat de repede am reusit sa evoluez. Tu ce pasiuni ai?

Eu faceam poze cu un D550, iar acum lucrez cu un D750, unul din obiectivele mele preferate este cel de 105mm, am scos niste poze cu el la ultima nunta in Octombrie de mi-am lasat seful masca la cat de repede am reusit sa evoluez. Tu ce pasiuni ai?

Vai sa vezi ce poze scot eu cu telefonul :))

Imi place foarte mult muzica :))

5 minutes ago, TLG MemphiS said:

Vai sa vezi ce poze scot eu cu telefonul :))

Imi place foarte mult muzica :))

Poate gasesti pe cineva sa te lipesti de evenimente, ca se fac bani frumosi si din muzica daca te descurci. :))

Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.