Jump to content

The Last Generation [TLG] - Discutii / Discussion

Share

Recommended Posts

@TLG Kobe. Da,sunt in pd, nu am inceput inca sa il fac,saptamana trecuta am avut 199 aproape 200 ?  Imi place foarte mult si abia astept sa iau un rank mai mare sa merg dupa wanted pentru ca o fac cu mare drag ? Ce e aiurea acum la r1 e ca vehiculele pe care le avem adica HPV si Police car sunt foarte lente si sunt sanse de 1 la 1mil sa prinzi pe unu cu un Infernus sau cu un vehicul superior celui pe care il ai tu ? Daca ma intelegi ce zic.

@TLG Kobe. Oooo e foarte bine. Ma bucur ca membri se ajuta intre ei adica sunt foarte uniti. Pe langa ca iti da unu mesaj cu frumoase cuvinte despre mama ta si mortii ei pentru ca I-ai luat carnetul sau altii care se sperie cand vad ca au fost prinsi la radar si dau /q ? Ii foarte fain =))

@TLG Kobe.Sa stii ca nu de toti,sunt unii care trec pe la radar si se intorc la tine si iti zic ca nu are rost sa te alerg. Aiurea e la mine ca exista o persoana care are ceva cu mine personal si a pus mai multi playeri sa incerce sa ma scoata din pd..

Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.