Jump to content

The Last Generation [TLG] - Discutii / Discussion

Share

Recommended Posts

Just now, Sirko said:

Momentan astept, consider ca am sanse in Hitman si sper sa se deschida iar in turul 2, am observat ca asa se intapla daca raman 2-3 locuri libere de la primul tur de aplicatii. 

Pai asteapta sa accepte/respinga jucatorii care au aplicat si uita-te daca pica la teste.

1 minute ago, TLG MemphiS said:

Pai asteapta sa accepte/respinga jucatorii care au aplicat si uita-te daca pica la teste.

Imi place de tine, gandim la fel. "laught" deja au fost respinsi si au ramas doar doar cei care cred eu ca au sanse sa fie acceptati. E visul meu de mic copil sa ajung agent. Tu ce vrei sa faci dupa cariera in FBI?

1 minute ago, Sirko said:

Imi place de tine, gandim la fel. "laught" deja au fost respinsi si au ramas doar doar cei care cred eu ca au sanse sa fie acceptati. E visul meu de mic copil sa ajung agent. Tu ce vrei sa faci dupa cariera in FBI?

Nu stiu momentan :)) stau aici

Just now, TLG MemphiS said:

Nu stiu momentan :)) stau aici

Eu unu simt ca am ramas cu un gol in suflet dupa demisia din News Reporters. Cred ca aplic cu un secundar inapoi acolo. :)

4 minutes ago, TLG MemphiS said:

esti prea sentimental

Cica se trage si de la zodie, dar nu pot spune cum au fost cele 90 de zile in News Reporters pentru mine. Desi pana la urma acest loc in care noi ne pierdem timpul este un joc, daca esti mai atent poti descoperi oameni calumea aici, afli povesti de viata, dai viata la prietenii etc etc. 

Just now, TLG MemphiS said:

Nu prea zici tu rau :))

Pot da foarte multe exemple, dar nu am nici un motiv acum. :)) pana la urma, Nasu K, a demonstrat asta cel mai bine. 

21 minutes ago, TLG MemphiS said:

Tot rank 5 :))

Tot :)) nu cred ca am sanse prea multe la ceva rang si mai mare. Dar o sa traim sa si o sa vedem :))

2 minutes ago, TLG MemphiS said:

Faci acolo activitate si vei lua :))

Viitorul este foarte imprevizibil, no? :) 

Cum reusesti sa faci si pe secundar, ai rabdare?

Ma descurc cu rabdarea, mai o masina la job mai un mesaj la o fata :)) viata, ma bucur ca sunt in clasa a XI-a si nu am stres cu bacu. Merg temele?

1 minute ago, Sirko said:

Ma descurc cu rabdarea, mai o masina la job mai un mesaj la o fata :)) viata, ma bucur ca sunt in clasa a XI-a si nu am stres cu bacu. Merg temele?

Nu fac temele :)) sunt a 10-a, stau lejer.

Nu fac temele :)) sunt a 10-a, stau lejer.

Eu recomand sa le faci. Acum 2 zile am primit mesaj de la prietena mea "Directoarea Adjunct". Nu am facut un eseu la religie, moor frate. :))

5 minutes ago, Sirko said:

Eu recomand sa le faci. Acum 2 zile am primit mesaj de la prietena mea "Directoarea Adjunct". Nu am facut un eseu la religie, moor frate. :))

Lasa ca si mie mi-a dat mesaj diriga ca nu am facut nimic si nu am bagat-o in seama.

1 minute ago, TLG MemphiS said:

Lasa ca si mie mi-a dat mesaj diriga ca nu am facut nimic si nu am bagat-o in seama.

Suntem salvati de medile de pe primul semestru, eu unu am doar medii 7+, deci sunt chill.

Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.