TLG Alexandrew Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Anunțurile importante vor fi postate aici! Important annoucements will be made here! Orice membru din departamente care va da fail la rob membrilor de clan, va primi clanwarn. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Alexandrew Posted May 6, 2016 Author Share Posted May 6, 2016 De azi inainte, oricare dintre voi va da contra/neutru la o aplicatie, va trebui sa aiba un motiv alaturi de raspunsul sau. Voturile contra/neutru simple, fara motiv, nu vor fi luate in considerare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Alexandrew Posted May 23, 2016 Author Share Posted May 23, 2016 Dupa cum vedeti, usor, usor, ne-am strans 50. Toti membrii clanului au la dispozitie maxim o luna sa isi imbunatateasca faction logul. Prin asta, ma refer la toti membri care nu au in faction log un rank 3 cel putin. Cei care aveti factiune in prezent si stiti ca nu aveti un rank 3 in faction log, ramaneti in factiunea respectiva pana la rank 3, cel putin, daca nu vreti sa fiti demisi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Alexandrew Posted May 29, 2016 Author Share Posted May 29, 2016 Vom crea un Golden Team cu nWo, mai exact o alianta intre clanuri, unde, pe parcurs, se vor alatura mai multe clanuri. Se doreste sa se faca un fel de Golden Team cum este si pe RPG1. Mai multe detalii gasiti aici: http://forum.b-zone.ro/forum/4160-golden-team/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Alexandrew Posted August 22, 2016 Author Share Posted August 22, 2016 Cei care sunteti civili, vreau sa intrati intr-o factiune cat mai repede si sa fiti activi, nu sa intrati in joc doar pentru a face log. In caz contrar, veti fi dati afara din clan, nu dorim playeri inactivi in acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Alexandrew Posted February 2, 2017 Author Share Posted February 2, 2017 Pe data de 29.04.2017 clanul The Last Generation va face 1 an. Cu ocazia acestei zile, vom face un event organizat de catre TLG. Fiecare membru din clan este obligat sa doneze minim 300.000$(puteti dona mai mult). Voi face un topic special pe forum cu o saptamana inainte de data evenimentului pentru a pune pozele cu [/transfer]. Cine nu doreste sa ajute la donatii, este liber sa paraseasca clanul deoarece va fi dat afara oricum. V-am postat de acum ca sa nu aud scuze peste 2 luni ca nu aveti bani. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Alexandrew Posted April 20, 2017 Author Share Posted April 20, 2017 Anunt adresat membrilor de clan din departamente. Regula prin care nu aveti voie sa dati fail la rob celor din TLG este valabila si pentru membrii din TFG, in caz contrar, veti primi clanwarn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Alexandrew Posted January 15, 2018 Author Share Posted January 15, 2018 Am deschis aplicatiile la clan. Cine da contra sau neutru fara un motiv bine intemeiat, primeste clanwarn. Mai bine va abtineti din a vota decat sa dati contra aiurea sau neutru. Nu vreau sa vad contra sau neutru pe motive ca nu il cunoasteti. De asemenea, daca v-au jignit, injurat sau mai stiu eu ce, veniti cu dovezi pentru contra, astfel nu se ia in considerare si primiti ClanWarn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Alexandrew Posted February 11, 2018 Author Share Posted February 11, 2018 De azi inainte, cei care aveti 5 zile de cand nu v-ati mai logat si nu aveti inactivitate, veti fi dati afara din clan. Nu ma intereseaza ce vechime aveti, ce rank aveti sau cine sunteti. Daca v-ati lasat de joc sau nu mai aveti chef, dati clanresign, nu tineti slot degeaba, facand log o data pe saptamana. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG George Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 In urmatoarele zile urmeaza sa organizam evenimentele pentru care s-au strans banii si sa sarbatorim 3 ani de la infiintarea clanului! Daca este cineva care doreste sa se implice cu idei si organizare, astept PM. Vreau sa facem ceva mai special, nu evenimente tipice din lista de pe request. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lee. Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Pe data de 14.08.19 la ora 19:00 vreau sa organizam o parada si un eveniment, pentru a dovedi ca nu suntem un clan de inactivi si sa mai distingem putin atmosfera negativa si moarta ce s-a instalat in clan in aceasta vacanta. Si sper sa dovedim acest lucru, ca TLG inca e in fruntea serverului. Nu vreau sa fie obligatorie prezenta si sa dau CW-uri, dar cine va participa o sa fie notat si o sa tin mare cont cand voi mai acorda UP-uri. La fel si daca o sa ma ajutati cu o donatie pentru eveniment, o sa va am in ochi buni. (OPTIONAL) Multumesc. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lee. Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 (edited) Cu ocazia fuziunii serverelor ne-am decis impreuna cu clanul Atlantic Organization sa facem o parada in memoria serverului RPG4. Aceasta va avea loc Luni, 19 August, ora 20:00 prezenta membriilor clanurilor fiind OBLIGATORIE. daca nu aveti posibilitatea si nu puteti ajunge in nici un fel, va rog sa imi trimiteti PM mie sau lui Grizzly., cum ca nu puteti participa. (in caz contrar o sa primiti: ClanWarn si UP cu 2 sapt mai tarziu fata de ceilalti.). Masinile vor fii toate negre si orice player care nu este in unul din aceste clanuri poate asista la parada cu G, daca deranjeaza o sa fie sanctionati de catre staff-ul serverului. Traseul fiind urmatorul: La sfarsitul paradei o sa organizam un Fast-Event pe aeroport urmat de cateva evenimente mai mari din partea fiecarui clan. Membrii clanului The Last Generation care vor sa doneze bani pentru evenimentele de dupa parada o pot face prin [/clandeposit], nu este obligatoriu. Totusi cine o va face va primii cateva cadouri de la staff-ul TLG dupa evenimente. Nu uitati sa imi trimiteti SS cu dovada in PM/Discord. Edited August 16, 2019 by LEEEE 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lee. Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Dupa cum unui stiti, mi-am depus cererea de participare la alegeriile de Mayor pe luna Septembrie. Vreau sa va zic ca am mare nevoie de ajutorul vostru in primul rand de un VOT in al doilea cine poate sa mai puna ad-uri sau sa faca evenimente si o sa vad ca chiar vrea sa ma ajute o sa primeasca o saptamana cu XP optional din partea mea. Multumesc! #LeeMayorSeptembrie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG George Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 (edited) Salutare, Vin cu noi schimbari majore in cadrul clanului. 1. Am schimbat cerintele de intrare in clan de la minim un rank 4 in FH la minim 2 rank 5-uri. 2. Persoanele din staff vor beneficia instant de promovare la rank 4 in clan. 3. Am creat o echipa speciala de aproximativ 15 oameni care sa se ocupe de votarea aplicatiilor in clan. Cei selectati de noi vor primi un grad pe discord si vor avea acces la un canal special. Repet: noi alegem aceste persoane, nu veniti cu cereri. 4. Urmeaza mici modificari la regulamentul clanului, vom anunta cand sunt gata. Dorim sa ridicam standardele acestui clan deoarece in ultimul timp a scazut foarte mult. Mai vreau sa va anunt ca exact cum l-am dat afara pe Calynn din cauza comportamentului pot sa va dau afara pe oricare dintre voi daca consideram ca nu aveti un comportament decent. Vom pune foarte mult accent pe comportament. De asemenea, daca nu sunteti toti pe discord, va rog sa intrati pentru ca acolo discutam toate lucrurile. Aveti linkul in cmotd. O seara frumoasa! Edited May 8, 2020 by TLG Grizzly 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG George Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 Salutare dragilor, La propunerea lui Spike, am decis impreuna cu ceilalti colegi din staff sa impartim rankurile din clan dupa urmatoarele categorii: rank 1 - TLG New Member rank 2 - TLG Member rank 3 - TLG Recruitments Team rank 4 - RPG Staff rank 5 - TLG Donators rank 6 - TLG Staff Speram sa nu fie cu suparare pentru niciunul dintre voi. Ne dorim sa fim un clan cat mai bine organizat. O zi frumoasa va doresc! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG WilliamS Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Salutare, De acum înainte inactivitățile in cadrul clanului se vor pune strict pe discord in canalul special facut pentru asta denumit "#⏳inactivitati", urmariti modelul de acolo respectiv de la Pinned Messages inainte de a pune o inactivitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts