Jump to content

Ping CS:GO

Shanony

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Mi-am instalat windows 7 (aveam windows 10), și pe CS:GO când intru într-un meci am ping-ul mare rău, 100+ constat și se duce-n 1000. Am instalat windows-ul iar și la fel. Înainte de windows 10 aveam tot acest windows 7, și mergea fără probleme, inclusiv pe windows 10. Cum am băgat 7-ele... a început să aibă problema asta. Doar pe CS:GO am ping-ul așa mare. Când descarc ceva sau stau pe net se mișcă normal, ca de obicei. Și am încercat să văd dacă ping-ul scade și dacă CS:GO-ul va fi singurul program deschis, degeaba.
Screenshot (în caz că este necesar): -

Alte precizări: -

problema e de la net ca si eu am windows 7 si nu am nici o problema imi merge n ping 20-30. poti incerca sa intrii in game settings in csgo si sa setezi pingul maxim acceptat 50 si ai rezolvat.

problema e de la net ca si eu am windows 7 si nu am nici o problema imi merge n ping 20-30. poti incerca sa intrii in game settings in csgo si sa setezi pingul maxim acceptat 50 si ai rezolvat.

Și cum îl setez?

Și cum îl setez?

Pune setarile urmatoare in consola :

cl_interp_ratio "1"

cl_rate 128000

cl_updaterate "64"

cl_interp "0"

cl_interp_ratio "1"

Incearca sa joci fara niciun program ruland cand joci CSGO. Daca nu-ti merg setarile sa le pui pune-le fara " "

Pune setarile urmatoare in consola :

cl_interp_ratio "1"

cl_rate 128000

cl_updaterate "64"

cl_interp "0"

cl_interp_ratio "1"

Incearca sa joci fara niciun program ruland cand joci CSGO. Daca nu-ti merg setarile sa le pui pune-le fara " "

Le am puse la Launch Options.. ^anyway^. Cred că este de la windows. L-am reinstalat și la fel îmi face. Înainte pe windows 10 nu făcea așa. Cred că voi băga al windows..

Windows-ul 10 inca are cateva "Bug-uri" sa-i zicem asa, nu e asa bun pentru jocuri, daca vrei sa joci cs:go, pune-ti inapoi windows 7 si se rezolva problema.

Windows-ul 10 inca are cateva "Bug-uri" sa-i zicem asa, nu e asa bun pentru jocuri, daca vrei sa joci cs:go, pune-ti inapoi windows 7 si se rezolva problema.

Este tocmai invers. Pe w7 nu merge și pe w10 da.

Poate ca nu ai instalat tu win7 corect SAU poate ca nu ai o versiune corecta sau buna,l-ai cumparat win7 sau ai un CD cu drivere?

E de la win10 , e mai nou si are cateva defecte cu aplicatiile mai vechi,lansate inainte sa se lanseze 10.

Bă frate. Voi știți să citiți, mânca-v-aș talentul vostru? Am spus CLAR că pe WINDOWS 10 ÎMI MERGE PERFECT și că pe WINDOWS 7 AM PROBLEME.

Se poate ca tu, cand ti-ai bagat windows 7 sa nu fi instalat toate driverele corect. Incearca cu Slim Drivers sau Driver Booster + key ca sa-l instalezi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.