Jump to content

"Am venit, am vazut, am cucerit" Ibrahimovic a iesit din scena!

Arkady
 Share

Recommended Posts

am-venit-am-vazut-am-cucerit-ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic a marcat ultimile goluri pentru PSG! Si ce goluri! Doua reusite impotriva rivalilor de la Marseille in finala Cupei.

"Am venit, am vazut, am cucerit", a afirmat atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic dupa ultimul sau meci in tricoul echipei Paris Saint-Germain, finala Cupei Frantei, castigata cu scorul de 4-2 in fata formatiei Olympique Marseille, sambata seara pe Stade de France.

"A fost o aventura formidabila pentru mine, mai ales cand se stie cum stateau lucrurile atunci cand am venit si cum sunt ele astazi. Deci, iata, mi-am indeplinit misiunea. Nu am invatat limba franceza, dar am castigat totul. Am venit, am vazut, am cucerit", a declarat Ibrahimovic pentru postul de televiziune France 2.

Starul suedez, in varsta de 34 ani, a disputat cu aceasta ocazie al 180-lea sau meci pentru PSG, cucerind al 12 trofeu national cu gruparea din Hexagon (4 campioanate, 2 Cupe ale Frantei, 3 Cupe ale Ligii franceze si 3 Supercupe). El a inscris in total 156 de goluri in tricoul gruparii din capitala Frantei, in toate competitiile, fiind cel mai bun marcator din istoria clubului Paris Saint-Germain.

In finala cu Olympique Marseille, Ibrahimovic a reusit sa puncte de doua ori: prima oara din penalty, imediat dupa pauza (min.47), iar apoi inca o data in minutul 82. El a parasit terenul de joc in minutul 90, fiind ovationat indelung de fanii lui PSG.

Saptamana trecuta, "Ibra" si-a anuntat plecarea de la PSG, printr-un mesaj pe Twitter, in stilul sau inimitabil: "Am venit ca un rege, plec ca o legenda".

Viitoarea destinatie a atacantului suedez pare sa fie campionatul Angliei, unde ar putea lucra din nou sub comanda antrenorului Jose Mourinho, la echipa Manchester United.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.