Jump to content

"Ma doare sufletul cand vad cum a ajuns Manchester United!" Ce spune Cristiano Ronaldo despre venirea lui Mourinho pe Old Trafford

Arkady
 Share

Recommended Posts

ma-doare-sufletul-cand-vad-cum-a-ajuns-m

Cristiano Ronaldo e de parere ca fostul sau club, Manchester United, si-a pierdut din identitate dupa retragerea lui Sir Alex Ferguson.

In cei trei ani cu David Moyes si Louis van Gaal la carma, Manchester United nu a reusit sa castige decat un trofeu, Cupa Angliei, saptamana trecuta.

Ronaldo e convins ca United poate redeveni o forta cu Jose Mourinho pe banca.

"A semnat deja, nu-i asa? Cred ca este un lucru bun. Sper ca Manchester United sa revina ce a fost, pentru ca este un club impresionant, care si-a pierdut insa putin din identitate."

"Ma doare cand vad cum a ajuns United, pentru ca e un club pe care il port in suflet. Sper ca Mourinho sa il readuca in top", a spus Ronaldo intr-un interviu pentru televiziunea spaniola La Sexta.

Portughezul nu ia deodamdata in calcul o revenire pe Old Trafford.

"Sunt fericit aici si nu cred ca exista in momentul asta o echipa mai buna decat Real Madrid."

Sursa

Are dreptate, de cand a plecat Ferguson a cazut in rapa MU. Nu stiu daca va mai fi vreodata echipa de pe vremea lui Sir, dar ramane de vazut ce poate face Mourinho.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.