Jump to content

[AIM]SpawnSilent - RPG1 Wars #4-7

SpawnROYAL

Recommended Posts

AehIWz4.png

Salutare!

Am văzut că pe la discuţii generale se publică videoclipuri, aşadar am decis să mi le arăt şi eu pe ale mele, pe care consider eu că sunt cele mai reuşite (#4-7). Dacă v-au plăcut, apăsaţi butonul de apreciere, lăsaţi un comentariu, distribuiţi şi prietenilor voştri şi abonaţi-vă la canalul meu de YouTube. Vizionare plăcută!

Pentru a viziona şi alte videoclipuri postate de mine (#1-3), le puteţi găsi la acest canal de YouTube, împreună cu un videoclip în care îmi prezint modurile anterioare:

https://www.youtube.com/channel/UCS-FIf25mjFdICNIY8JdDqw

• Urmează Wars #8, aşa că abonaţi-vă şi fiţi pe fază.
  • Aştept orice critici, laude sau reproşări, oricine doreşte să-mi spună ceva, este binevenit şi o poate face printr-un comentariu.
  • Mulţumesc pentru atenţie!
  • Sper că v-au plăcut videoclipurile!

#southernislife

Tragi foarte bine,felicitari!

Eu ma uit cu ciuda la videourile tale, daca eram in locul tau in acele momente, numa' kill bar full era, dar tu esti nab si nu stii metoda rambo, mai ales ca ai order 5, ar trebui sa profiti de ele si sa fii omu' cu runda.

Eu ma uit cu ciuda la videourile tale, daca eram in locul tau in acele momente, numa' kill bar full era, dar tu esti nab si nu stii metoda rambo, mai ales ca ai order 5, ar trebui sa profiti de ele si sa fii omu' cu runda.

Dar-ar d-zeu si maica domnului sf petru si toti sfintii sa fi fost in locu lui si sa fi dat unu cu f2 f3 ca morata pe tec

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.