Jump to content

"Am tremurat cu toţii, am crezut că l-am pierdut!" Ultimele detalii despre starea lui Steliano Filip

Axiz02
 Share

Recommended Posts

steliano-filip-romania.jpg?width=815

Steliano Filip (22 de ani) s-a accidentat la antrenamentul naţionalei de luni seară şi staff-ul naţionalei şi-a făcut griji că l-ar putea pierde pe fundaşul lui Dinamo cu doar câteva zile înainte de startul Campionatului European.

Aurel Ţicleanu, fost internaţional prezent cu naţionala în Franţa, spune că accidentarea tânărului jucător nu este una gravă.

"Ieri a fost o problemă cu Filip, am tremurat cu toţii, am crezut că l-am pierdut. În timpul antrenamentului a suferit o entorsă, dar nu este nimic grav, e o entorsă de gradul 1. Aşteptăm, suntem încrezători", a declarat Aurel Ţicleanu la ProSport LIVE.

Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

Sursa: Click aici.

Nu cred ca Romania ar avea sanse unei tari care are fotbalisti cu mult mai buni decat Romania. Nu va asteptati la o victorie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.