Jump to content

Canal la inceput - Top Sapte

Moise

Recommended Posts

Super,succes cu canalul de yt

Multumesc frumos !

Cu placere,eram sa uit ,iti dau si +1 chiar apreciez astfel de videoclipuri interesante,eu te sustin si bafta in continuare,+1 de la mine.

Felicitari, imi place videoclipul, aduce usor la "Atentie, cad mere", eu te sustin si sper sa ajungi departe cu YouTube-ul, succes.

Foarte frumos !

Va multumesc frumos, conteaza mult aceste vorbe de bine :">

@ Daca ai observat la toti le place video :D

Am observat asta si nici nu ai idee cat de mult ma bucura :D Ma gandeam la urmatorul video Top 7 Cele mai frumoase locuri de vizitat, dar nu stiu daca sa fac din Romania sau din toata lumea ?

@ Nu stiu ce sa spun,sa faci si tu un video cat mai creativ,ca munca asidua este foarte bine apreciata.

Pai da, incerc sa am idei cat mai originale, adica sa nu mai fie alte videoclipuri pe YouTube sub denumirea temei respective :-?

Imi place si mie,dar fa video-urile mai lungi sefule,minim 5min :D

Inainte de editare are vre-o 8-9 minute, dupa editare atat iese.. :)) Ideea e ca daca as sta sa vorbesc despre un subiect foarte mult timp ar deveni monoton si plictisitor.. Asa daca le fac mai mici retii ceva din ele :-?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.