Jump to content

Primele imagini cu Audi A7 S-Line


Guest Anduu
 Share

Recommended Posts

Guest Anduu

Audi ne arată acum noul Audi A7 îmbrăcat şi în straie mai casual, prezentându-ne pachetul S-Line pentru coupe-ul cu patru uşi care se va lansa la Paris.

 

Părerile sunt împărţite despre noul Audi A7, unii îl consideră o propunere interesantă, în timp ce alţii spun că nu este atât de special pe cât ar trebui. Pentru a doua perspectivă există însă pachetul S-Line, care aduce un plus de individualizare şi care ne este prezentat în prima broşură oficială. Acest pachet, deşi nu schimbă radical datele problemei, introduce un plus de dinamism în aspectul lui Audi A7 şi îndrăznim să spunem că Audi A7 ar fi trebuit să arate chiar aşa în versiunea standard.

 

99976536484579863824.png

 

La exterior observăm un spoiler frontal cu prize mult mai bine individualizate, iar cel posterior încorporează un difuzor profilat elegant care pune mai bine în evidenţă evacuările cromate. Pachetul S-Line înseamnă şi jante cu dimensiunea de 19 inch, care amintesc de cele de la Audi RS6. Senzaţia de dinamism este accentuată şi de suspensia sport care coboară uşor garda, punând şi mai bine în valoare jantele mari.

 

Cei care vor însă mai multă sportivitate vor aprecia însă pachetul S-Line pentru contribuţia la interior. Accentele dinamice sunt mai mult decât evidente în habitaclu, unde S-Line propune un volan nou, în trei spiţe similar cu cel de pe concept, în locul celui standard preluat de la Audi A8. De asemenea, se oferă scaune sport mai bine profilate şi în locul finisajelor de lemn pe care le-am admirat (sau nu) pe versiunea de serie, S-Line aduce finisaje mult mai moderne, care poate ştirbesc uşor eleganţa, dar cu siguranţă întineresc atmosfera din interior.

 

12597185371519499757.png

 

Acest pachet va fi disponibil imediat după lansarea oficială, dar nu cunoaştem încă detalii despre costurile suplimentare.

promotor.ro
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.