Jump to content

Budescu revine la Astra!

Wizzle
 Share

Recommended Posts

budescu-astra-hepta.jpg?width=815

Constantin Budescu revine la Astra. Anunţul a fost făcut de Dani Coman, preşedintele clubului giurgiuvean, care a precizat că jucătorul s-a înţeles cu clubul chinez DL Yifang şi se va întoarce la Astra sub formă de împrumut pentru următoarele şase luni.

"Am avut mai multe discuţii cu Budi. Noi ni-l dorim foarte mult. Nu noi trebuie să ne înţelegem cu chinezii, ci Budi, să-i dea acordul pentru un împrumut pe şase luni. Din discuţia cu el am înţeles că şi-a încheiat problemele şi poate semna de la 1 august fără probleme.

Va lua o mare parte din salariu de la chinezi. Îi vom da şi noi o sumă pentru care ne-am înţeles. Rămâne ca de la 1 august să facă antrenament cot la cot cu băieţii. El de 12 zile face alergări uşoare alături de noi şi nu resimte nicio durere. El mi-a spus că e refăcut sută la sută. Diagnosticul este pubalgie. Cert e că îşi doreşte să se întoarcă şase luni şi apoi să se întoarcă în China. Depinde dacă se va întoarce apoi şi de ce vom face noi în cupele europene.

Cred că în 10-12 zile Budescu se poate integra şi poate juca. Asta decide Cristian Petre", a declarat Dani Coman pentru DolceSport.

Budescu a mai jucat în România la Petrolul şi Astra. La echipa giurgiuveană a strâns 155 de meciuri şi a marcat 61 de goluri reuşind să câştige o Cupă şi o Supercupă a României. Sezonul trecut a contribuit din plin la câştigarea titlului deşi nu s-a mai aflat în lotul lui Şumudică până la finalul stagiunii.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.