b0gDaNN Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 *Ma inscriu ( sa apara asta cand va inscrieti sau nu se ia in considerare ). *Nick in game: b0gDaNN *Level: 11 *Factiune si rank: civil *Vei sta linistit fara sa incalci vreo regula ca sa nu iei kick/warn ? DA/NU: da Link to comment Share on other sites More sharing options...
TocsiC Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Evghin poate data viitoare ajungi la 9 fix ca nu mai puteam sa stau la calculator ca nu ma lasa mama Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted August 4, 2010 Author Share Posted August 4, 2010 (edited) Stallone, mi-am cerut scuze, dar netul meu era e vina ca a cazut in tot satul. Crezi ca nu m-am enervat cand am vazut ca nu am net? Numai cand imi fac si eu un event trebuie sa se intample ceva. Continuam azi la ora 20:30 sau 21:00 daca cade iar netu masi Tyby si bogdan, va ccept. 13/20. Nu se mai fac inscrieri. Edited August 4, 2010 by Evghin5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TocsiC Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Nu , pe mine nu ma deranjeaza asta , dar e intrebarea 5 si am ratat 5 intrebari , ca luam niste puncte Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted August 4, 2010 Author Share Posted August 4, 2010 (edited) ...mai sunt 10 bag 15 intrebari ;-) Stallone castiga si aceasta serie, ia premiul de 350.000$ am avut niste probleme cu sponsorizarile. Va fi si seria 3 saptamana urmatoare. Sa va inscrieti. Seria 3 va incepe de la 100.000$ si o sa astept sponsorizari. inchiriati barci de la Golden line Boat Rent, la Economy > Services. O seara buna, felicitari Stallone. Seria 1: Locul I: Stallone. Locul II: FNR. Seria 2: Locul I: Stallone cu 8 puncte. Locul II: Robotiquis cu 5 puncte, pacat ca nu am dat si locul 2. .. Edited August 4, 2010 by Evghin5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzZi Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 (edited) retrag nu am observat ca, concursul s-a incheiat Edited August 5, 2010 by UzZi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts