Jump to content

Fumatul dăunează

qazdawn
 Share

Recommended Posts

Eu am fumat o singura data in viata mea, nu este cine stie ce... Eu nu fumez doar am fumat de la tata o singura data pentru mine mi se pare ca dai bani si nu castigi sau pierzi nimica ... Eu va recomand sa va duceti sa beti un Suc, Bere etc decat sa dati 10 Lei pe un pachet de tigari ;)

fumez de 2 ani , in ultimu an am fumat cate un pachet pe zi.

Va zic sincer nu-s bune de nimic adica ma trezesc greu dimineata , ma mananca pe gat, am flegme, nu mai pot sa alerg , si tot felu de chesti deci nu vi le recomand.

E unul dintre cele mai periculase vicii.O mare prostie, dauneaza foarte mult sanatatii persoanei care fumeaza, dar mai ales persoanelor din jur.Se stie ca fumatul pasiv este cel mai periculos.

Sfatul meu, renuntati la fumat.

De 4 ani fumez , nu am nimic, am facut radiografii , teste , toate prostiile , dar nu am nimic.

Citez "Va zic sincer nu-s bune de nimic adica ma trezesc greu dimineata , ma mananca pe gat, am flegme, nu mai pot sa alerg , si tot felu de chesti deci nu vi le recomand. "

Are dreptate omul !

Sunt unii oameni care nu sunt dependenti de tigare , de exemplu eu fumez numai la petreceri sau cand ies cu prietenii , dar asa daca stau acasa nu simt nevoia sa fumez.

Cei care fumeaza minim 10 tigari pe zi: Sfatul meu e sa le rariti . Ex: azi 8 maine 7 poimaine 6 si tot asa. Daca vi se pune coaja de tutun pe plamani nu mai aveti ce sa faceti.

Am Incercat sa fumez si eu si am fumat timp de 1 an nu mie placut doar ca pnm te face smecher asaa cred uni :-&

De 6 Ani nu am mai pus mana pe tigara si ma simt mai bine :]

Guest Lup0n3zu

Am fumat 2 luni dar mam lasat deoarece ma simteam slabit mai ales ca am antrenamente in fiecare zi si eram destul de molesit :))

< cercetatori au descoperit ca 1 tigara iti reduce viata cu 1 min > , si , daca un copil/fata fumeza , tenu i se zbarceste mai repede la fete decat la baieti

eu fumez, dar nu suport fumul de tigara si nu ma pot lasa de ea , eu mi-as dori dar nu stiu cum?

Sfatul meu este sa incerci sa le reduci progresiv...spre exemplu daca fumezi 7-8 tigari pe zi periodic renunta la 1-2 si asa vei ajunge sa renunti la ele.Pentru acest lucru iti trebuie ce-i drept si o vointa puternica pt. ca e greu sa te lasi definitiv dupa ce te-ai apucat.Asteptam si alte sfaturi daca stiti sau ati trecut prin experiente asemanatoare de la voi.

Eu fumez,rar.Adica in 2 saptamani,de cand m-am apucat am tras la diferenta de 2 zile cate 5 fumuri.Asta poate cauza ceva?Mai ales ca incepe scoala,si nu o sa mai am timp.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.