F4L dookie Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 (edited) War of the Champions Oricine poate fi liderul unei echipe , doar sa aiba prieteni sa se inscrie !!! Dupa cum am zis daca eventul The warriors nu se v-a tine , voi tine altul , adica asta. Eventul v-a fi asemanator cu cel The warriors. Unde se v-a tine ? Aici (LV)Mai exact pe harta aici ! este in LV ! In ce consta eventul ? Pai unul din voi v-a trebui sa aleaga 4 membri si sa se prezinte cu ei la event. Este un event de tip war pe echipe. Aveti voie cu orice arma , chiar si droguri ! Daca nu vor fi macar 10 echipe voi da over ! Eventul v-a fi de tip echipaVSechipa. Voi trage la sorti echipele dupa ce sunt gata inscrierile. Deci repet unul din voi v-a trebui sa isi aleaga 4 membri si sa ii inscrie aici pe forum ! Eventul se v-a tine pe data de 19.08.2010 (joi) la ora 15:00 ! Taxa de echipa este de 70k ! adica 12k de jucator !Premiile sunt : 1. 1.000.000 (1m) 2. 500.000 (500k) 3. 250.000 (250k) Model inscriere : Sunt liderul echipei : (numele echipei) Membrii mei sunt : 1. 2. 3. 4. si inclusiv eu 5. (numele liderului) Suntem deacord cu regulamentul si taxa : Model sponsorizare : Numele tau : Factiunea din care fac parte : Rank: Vreau sa sponsorizez cu : Edited August 16, 2010 by dddoookkkiiieeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Oasis9 Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Sunt liderul echipei: The Barzini family Force Membrii mei sunt : 1. [F4L]Oasis9(Lider) , 2. Trojan , 3. [biS]LoLLiPoP , 4. Tom.Capone , 5. ZuZu Suntem deacord cu regulamentul si taxa: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 Acceptati ! Repet , nu trebuie sa fi neaparat lider ca sa ai o echipa ! Doar prieteni ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woozie Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Sunt liderul echipei : The Corleone family Membrii mei sunt : revin cu edit Suntem deacord cu regulamentul si taxa : Suntem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubliss Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Sunt liderul echipei : The Paterno Family Membrii mei sunt :revin cu edit. Suntem deacord cu regulamentul si taxa : Suntem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addyn Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Retrag NR,imi pare rau au plecat cativa playeri pe care ma bazam Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 Acceptati ! Veniti mai repede cu edit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts