Jump to content

Outsiders (2016)

Hutwsay Zuz
 Share

Recommended Posts

1t1K66o.jpg

Outsiders este un serial american dramatic creat de Peter Mattei. Asezat in orasul de fictiune Blackburg, Crockett County, Kentucky, serialul spune povestea clanului Farrell ce se chinuie din toate puterile sa detina controlul asupa dealurilor Appalachia. Este al treilea serial original de la WGN America, ce a aparut pe 26 Ianuarie 2016. Pe 11 Martie 2016, WGN America a reinnoit serialul pentru un al doilea sezon ce va aparea pe 24 Ianuarie 2017.

Deci, serialul se invarte in jurul clanului Farrell ce locuieste pe dealurile Appalachia, care aparent sunt foarte bogate in carbuni, fapt ce produce un razboi intre clanul Farrell si autoritati, ce vor sa-i dea jos de acolo, acestia locuind ilegal acolo de peste o suta de ani. Obiceiurile lor sunt unele complet normale pentru niste oameni ce au locuit izolati de civilizatie de cand s-au nascut, nu folosesc bani moderni, nu au habar despre televizoare, internet sau orice altceva ce un om civilizat ar cunoaste, insa acestia au vazut ceva folositor in civilizatie, anume, masinile si ATV-urile, de care se folosesc pentru a jefui magazine, in cautare de provizii.

Actiunea din serial se reflecta in jurul unor anumite personaje, precum: Asa Farrell, singurul om din clan care a parasit viata de pe dealuri pentru civilizatie, timp de 10 ani, dupa care a dorit sa se intoarca, insa normal, a fost privit cu alti ochi de catre clan. Asa este vazut ca cel ce putea schimba viitorul clanului, este vazut ca un lider. Big Foster Farrell si Li'l Foster Farrell ce evident sunt tata si fiu, insa cu intentii diferite, Big Foster este liderul, cel ce doreste sa aduca arme in clan, ce initial erau interzise, este cel ce cauta violenta ca metoda principala. Iar Li'l Foster este fiul puternic, vazut ca urmas al lui Big Foster, insa acesta sfarseste ca o rusine pentru familia sa, dar totusi vede partea buna si incearca sa se alature. Iar G'Winveer Farrell este fosta iubita a lui Asa, si in prezent iubita a lui L'il Foster, aceasta femeie, este totul pentru cei doi, si mai tarziu si pentru Big Foster, insa. G'Winveer stie sa-si poarte de grija si sa aleaga partea corecta. Si desigur, mai este si Hasil, cel ce este indragostit de o fata din oras, este rebelul clanului si nu prea ii place sa asculte de nimeni.

i8SN6z2.jpg

Opinia mea despre Outsiders este una excelenta, am vazut primul sezon acum ceva timp si am fost impresionat, am aflat de el prin Ryan Hurst, pe care l-am vazut initial in Sons of Anarchy. Insa nu-mi pare rau ca l-am vazut, este foarte intrigant si poti sa inveti ceva din acest serial, sa vezi cum se descurca oamenii in unele situatii de viata. Recomand Outsiders, merita vazut.

MxxQwDx.jpg

Trailer:

Sursa: https://en.wikipedia.org/wiki/Outsiders_(TV_series)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.