Hutwsay Zuz Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 (edited) Superior Donuts este un serial american ce a aparut pe CBS. Serialul a aparut anul acesta, drept un preview pe 2 Februarie, in cursul serialului The Big Bang Theory. Mai apoi a avut premiera intr-o luni la ora 21, pe 6 Februarie. Serialul e bazat pe scena de teatru cu acelasi nume, creata de Tracy Letts. Serialul este unul din acele seriale americane de comedie, stiti, cu rasete pe fundal la fiecare gluma si cu intamplari ce pot fi deduse inainte sa se intample, previzibile, insa totusi, placut de vizionat, dintre un serial bun, dar la care se observa vechimea si un serial nou, cu glume mai elaborate, bazate pe prezentul pe care il traim noi, nu trecutul de acum cativa ani, sincer as alege serialul mai nou. In Superior Donuts, accetul este pus pe prietenia ce se formeaza intre proprietarul unei gogoserii cu vechime in cartier, insa aflata in continua scadere pe plan financiar, si noul sau angajat, ce este client fidel al gogoseriei, venind aici de la o varsta frageda sa manance gogosi. Noul angajat, Franco, si-a propus sa-i salveze gogoseria noului sau sef, Arthur, incercand sa valorifice vechimea si atmosfera gogoseriei, vazuta drept un simbol al cartierului in ochii acestuia. Arthur vazand aceasta dorinta puternica din partea lui Franco, decide sa-i accepte ajutorul, prietenia dintre ei manifestandu-se intr-un mod previzibil, tipic serialelor de comedie de acest gen, amuzandu-se unul pe seama altuia intr-o maniera placuta. Opinia mea despre Superior Donuts este una acceptabila, imi place sa-l vizionez cand am timp liber si vreau sa rad putin, e destul de relaxant. In ciuda faptului ca pare plictisitor, serialul chiar te prinde, plus ca episoadele sunt foarte scurte, mai ales daca te uit des la seriale, cele 20 de minute nici nu le simti. Recomand Superior Donuts, merita. Trailer: Sursa: https://en.wikipedia.org/wiki/Superior_Donuts_(TV_series)#Cast(prima parte) Edited February 8, 2017 by Hutwsay Zuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Air Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 6. Topicurile mai vechi de 3 zile vor fi închise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts