V l a d u t Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Deci, fara deci. Cand intru in cs 1.6 de pe steam in meniul principal am 5-6 fps maxim, update la placa video/drivere totul este la zi, pe cs 1.6 non-steam o versiune crack merge constant 100 fps. Procesorul nu este supra solicitat, viteza la net este foarte buna.... Am reinstalat si cs si steam si tot nu merge. Screenshot (în caz că este necesar): Nu cred ca este nevoie. Alte precizări:Va rog sa ma ajutati, am nevoie urgent... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF xMacanache Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Si eu am aceeasi problema si nu am rezolvat-o nici in ziua de azi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Poate o fi de la jocul in sine, nu s-au mai facut updateuri si etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Shyphter Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Ba nu cumva ai luat destroy/timeout? Deaia cred ca e scrie in consola cl_timeout 9999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V l a d u t Posted February 20, 2017 Author Share Posted February 20, 2017 Nu, nu am luat destroy/pika etc... Si am incercat multe variante de schimbare a fisierelor din CS dar degeaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 @@V l a d u t, In concluzie problema este de la jocul in sine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
V l a d u t Posted February 20, 2017 Author Share Posted February 20, 2017 @@Heisenberg, pai din moment ce la altii merge, ma gandesc ca e facuta vreo setare de mine din steam sau a jocului de care eu nu mai stiu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.SeMaKa. Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Nu stiu ce sa zic, am mai auzit de problema asta la niste amici, si cred ca are legatura cu contul, posibil sa fi luat ceva, exterminate cred. Este un plugin mai nou as putea zice ce-ti freaca cs-ul. Ori nu iti va merge deloc, ti se va inchide direct dupa ce intrii in el, ori nu vei putea sa faci nimic in game. Nu stiu ce solutie ar fi la cazul tau, nu am patit asta din fericire. Sper sa gasesti o solutie sau lucrurile sa revina pe fagasul lor de la sine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 @@V l a d u t, Cum zice si el, poate ai luat exterminate fara sa iti dai seama . Link to comment Share on other sites More sharing options...
V l a d u t Posted February 21, 2017 Author Share Posted February 21, 2017 Am rezolvat problema in mare... am inlocuit fisierele de la cs de pe steam cu fisierele la un cs piratat. Si mi-a mers. Deci puteti da T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.